- Konuyu başlatan
ahmetak111
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
abi samsungu aradım 1.44 sar değeri beni kıllandırıyo dedimOlsun, sonunda çok da önemli olmadığını öğrendiniz![]()

abi samsungu aradım 1.44 sar değeri beni kıllandırıyo dedimOlsun, sonunda çok da önemli olmadığını öğrendiniz![]()
Mi note 10 lite almadan önce bende çok düşündüm sonra millet iPhone kullaniyo birsey olmuyorsa bana da olmaz diyip aldım?. Çok bişey hissedilmiyor. Ama bazen pubg de ellerim uyuşuyor ?Furkan bey cevap verirse sevinirim. xaomi alacam ama vücut sar değeri 1.4 gibi yüksek bi değer. bu sar değeri kaç olmalı. mi not 10 lite. 1.6 sar değeri sınırı varya. bana yüksek geldi. yani 1.6 sar değeri sınırı nedir. bu değeri geçersemi tehlikeli oluyo yoksa 1.6 ya kadar çok zararlı sayılıyosa 1.4 te zararlı gibi bişeymi
iphone sar değerinde en iyisi. baş ve vücut 1 puan altındaMi note 10 lite almadan önce bende çok düşündüm sonra millet iPhone kullaniyo birsey olmuyorsa bana da olmaz diyip aldım?. Çok bişey hissedilmiyor. Ama bazen pubg de ellerim uyuşuyor ?
iPhone 11 ile mi note 10 lite hemen hemen aynı galiba gsmarena da öyle yaziyo. Sar eu ya mi bakacagiz yoksa direk sar a miiphone sar değerinde en iyisi. baş ve vücut 1 puan altında![]()