Battle6930
Öğrenci
Bende androdumpper,wifi warden prgoramları var.Wifi kırabilirmi gercekten.Birde 5.000.000 wps pin iceren sozluk var kırmayı denesem ne akdar surer? root sorun degil.
wifi kırma, facebook/twitter/instagram hesap çalma gibi durumlara pek inanmıyorumYalnız varsa böyle bir durum bilen varsa anlatırsa bilgimiz olur
![]()
bir ara telefona kali linux kurup wifi kırmak istedim forumlarda aradım kolayca kırabileceğim bir yol bulamadığım için kali linuxuda kurmadım.kali linuxda kolay bir yolunu biliyorsan zahmet olmazsa yazarmısın kurup deniyimevet kırmak mümkün. kali linux ile daha farklı şeylerde denebilirsiniz
Nasıl yapabiliriz?Böyle hırsızlar için modemimi gizli wifi yaptım. Siz de yapın, malınızı çaldırmayın.
Modem arayüzünden etkin olan WPS'yi mi kapatmam gerek?Modem markasına göre ayarlama menüsü değişiyor, kendi modem markana göre Google da aratırsan bulursun. Çok basit bir ayar ,modem arayüzünü kurcalarsan kendin de yaparsın.
Wifi aramalarda modemin bulunmuyor, manuel olarak kullanıcı adını ve şifreni doğru yazarsan bağlanabilirsin. Çalınması imkansız yani. Herkes yapmalı.
Modem arayüzünden etkin olan WPS'yi mi kapatmam gerek?