wps ile wifi kırmak mümkünmü?

wps ile wifi kırılabilirmi?

• Kullanılan toplam oy
    3

Battle6930

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende androdumpper,wifi warden prgoramları var.Wifi kırabilirmi gercekten.Birde 5.000.000 wps pin iceren sozluk var kırmayı denesem ne akdar surer? root sorun degil.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
wifi kırma, facebook/twitter/instagram hesap çalma gibi durumlara pek inanmıyorum :confused: Yalnız varsa böyle bir durum bilen varsa anlatırsa bilgimiz olur :)

Battle6930

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
wifi kırma, facebook/twitter/instagram hesap çalma gibi durumlara pek inanmıyorum :confused: Yalnız varsa böyle bir durum bilen varsa anlatırsa bilgimiz olur :)

Hocam brute force yontemi ve wps ile kırilabiliyormus.Bu arada anketi oylamayı unutmayınız.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Yapmayın. Hem kanunen hem de dinen böyle bir şey çok kötüdür. Eğer böyle bir şey mümkünse unutmayın ki şifresini kırıp internetini kullandığınız kişinin kul hakkına girersiniz bence. Araştırın ve görün kul hakkı mı diye.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
Birisi senin internetine sızsa hoşuna gider mi peki ?

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
evet kırmak mümkün. kali linux ile daha farklı şeylerde denebilirsiniz

Pa77er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet kırmak mümkün. kali linux ile daha farklı şeylerde denebilirsiniz
bir ara telefona kali linux kurup wifi kırmak istedim forumlarda aradım kolayca kırabileceğim bir yol bulamadığım için kali linuxuda kurmadım.kali linuxda kolay bir yolunu biliyorsan zahmet olmazsa yazarmısın kurup deniyim

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Gidin internet baglatin, belesciligi yasam felsefesi haline getirmeyin.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Böyle hırsızlar için modemimi gizli wifi yaptım. Siz de yapın, malınızı çaldırmayın.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Modem markasına göre ayarlama menüsü değişiyor, kendi modem markana göre Google da aratırsan bulursun. Çok basit bir ayar ,modem arayüzünü kurcalarsan kendin de yaparsın.

Wifi aramalarda modemin bulunmuyor, manuel olarak kullanıcı adını ve şifreni doğru yazarsan bağlanabilirsin. Çalınması imkansız yani. Herkes yapmalı.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Modem markasına göre ayarlama menüsü değişiyor, kendi modem markana göre Google da aratırsan bulursun. Çok basit bir ayar ,modem arayüzünü kurcalarsan kendin de yaparsın.

Wifi aramalarda modemin bulunmuyor, manuel olarak kullanıcı adını ve şifreni doğru yazarsan bağlanabilirsin. Çalınması imkansız yani. Herkes yapmalı.
Modem arayüzünden etkin olan WPS'yi mi kapatmam gerek?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
WPS özelligini devre disi biraksan bile yeterli. Diger türlü saglam bir WPA2 sifresini bu tür programlarla kirma ihtimalleri yok denecek kadar az.