Herkese selamlar dün arkadaşım bana bi mesaj attı sonra mesajı silmiş bana ne olduğunu söylemedi ama ben çok merak ediyorum mesaj şuan wp de duruyor bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevaplasın
Kankam orda uygulama yüklüyken silinen mesajı okuyor bende uygulama yokkken geldi mesaj
Burada anlatıyor.
Notification Log kullanabilirsiniz.Herkese selamlar dün arkadaşım bana bi mesaj attı sonra mesajı silmiş bana ne olduğunu söylemedi ama ben çok merak ediyorum mesaj şuan wp de duruyor bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevaplasın
Hiç bir şekilde yapamazsınız. Program mesajdan önce olsaydı bakabilirdiniz ama programı sonradan kurup önceki mesajlara bakamazsınız.Herkese selamlar dün arkadaşım bana bi mesaj attı sonra mesajı silmiş bana ne olduğunu söylemedi ama ben çok merak ediyorum mesaj şuan wp de duruyor bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevaplasın
Bence de göremez imkanı yok gibi bir şeyBuradaki programlar program kurulduktan sonraki mesajları yedekliyor. Arkadaşın sorduğu soru: "Programı indirmeden önceki mesajları da görebilir miyim?" Cevap: Tabii ki de hayır.
Çok mantıklıWhatsApp'ı sil tekrardan yükle. Yedekleme yapmıştır. Silinen mesajlar geri gelecektir. Kendim denedim oluyor.
Mesajı attığı an silmiştir zaten. Mesajın durduğu o anda yedeklemenin yapılmış olma ihtimali çok düşük.Çok mantıklı