Wordpress Uzmanı arıyoruz! (SDN için)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba arkadaşlar,

SDN'de bazı özel sayfalar gelecek. Bu özel sayfaların altyapısı Wordpress tabanlı olacak. Bu konuda bize uzaktan da olsa destek verecek bazı dostlara ihtiyacımız var.

• Wordpress için tema konusunda işini iyi bilen
  • Tema düzenleyebilen veya tema tasarımı yapabilen
  • Eklentiler konusunda bilgili, gerektiğinde eklentileri modifiye edebilecek
  • İngilizce'si yeterli seviyede olan

arkadaş veya arkadaşlar arıyoruz.

Bu konuda bana özel mesaj ile ulaşırsanız çok sevinirim.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bana büyük oranda uyuyor kriterler ama büyük projelerse kaldıramam. (: Gelecek arkadaşlara başarılar.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Wordpress değil de Joomla seçilseydi seve seve her konuda yardımım olurdu ama Wordpress pek tercih etmediğim bir sistem.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
joomlayı ben de biliyorum aslında ama :D en sonunda iş başa düşecek sanırım ben yapacağım olması gereken işleri.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Blog giriş sayfalı birşey mi yoksa düşündüğün?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
özel dosya konuları için bazı bloglar olacak. onun hazırlığı içindeyiz şu anda. takıldığım bazı yerler var. orada kendilerinden bilgi almak istiyorum sadece.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Abi istediklerini tam manasıyla karşılayabilecek bir tanıdığıma iletişim adresini verdim.

Umarım faydası olur.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yav WP saf, temiz, iyi, güzel de gelin siz bu işi yine de Joomla ile yapın da kaynak anlamında biz de yardımcı olalım.

Joomla bilmek var, "bilmek" var. Joomla konusunda gerçekten sağlam çözümler sunabilirim. Ki "dadaist" arkadaş örneğinde de olduğu üzere Joomla; Türkiye'de kaynak bakımından gerçekten iyi yerlerde.
Joomla'yı bir içerik yönetim sistemi halinden çıkarıp, web yönetim sistemi haline getirmek çok mümkün.
Ancak WP'yi blog yönetim sisteminden içerik yönetim sistemi haline getirmek bile problem.

Ha, sizin işinizi gören şey BLOG ise; o ayrı. Sınırlı kaynakla da olsa Blog çözümleri için WP kullanılabilir. Ancak hızlı çözüm bulmak Joomla'da olduğu kadar mümkün olmayacaktır; emin olabilirsiniz . . .

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
joomla konusunda aslında ben de epey bilgi sahibiyim ama wordpress kullanmamız lazım bu alanda.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu konuda ben size hakan Demiray hocamızı tavsiye ederim. Kendinisi WP konusunda hayli aşmış bi şahsiyet. Sitesi www.dmry.net. Msn üzerinden online olursa ben yinede haberdar ederim ama dediğim gibi siz yinede ondan önce davranın :) Bide beleş çalışmaz sanırım.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
kendisine ulaşmak isteriz.