Wordpress ile ilgili?

ecanlandim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Wordpresste site tasarlamaya çalışıyorum yeniyim henüz:) Şöyle bir sorum olacak: mesela şu anda bulunduğumuz sayfada yukarıda galerinin üstüne gelince alt seçenekler çıkıyor. Bunu wordpresste nasıl yapabilirim?

Kategori kısmında ebeveynden yaptım fakat olmadı. Nereden yapmam gerekiyor.

Yardımcı olursanız sevinirim:)

SilentForce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygun tema modeli kullanman lazım. Her temada açılır menü şeklinde gözükmez. Hangi sitede gördün ise o temayı temin edip kullanman gerek.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Onu yapabilmen için sitenin tasarımına o kodları eklemen gerek. Bilgin yoksa zor. En kolayı menü eklentisi. Wordpress.org'da plugin'lerde menu olarak arayabilirsen çeşitli sonuçlar çıkarabilirsin. Türkçe olarak google'da armanda yeterli olacaktır.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Eğer tasarım yapmayı biliyorsanız sizin için wordpress kolay olacaktır diye düşünüyorum. Div tasarımdan tablo tasarıma her türlü tasarım direk olarak çalışabiliyor ekstra bir ayar yapmadan wordpress ile.

ecanlandim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu yapabilmen için sitenin tasarımına o kodları eklemen gerek. Bilgin yoksa zor. En kolayı menü eklentisi. Wordpress.org'da plugin'lerde menu olarak arayabilirsen çeşitli sonuçlar çıkarabilirsin. Türkçe olarak google'da armanda yeterli olacaktır.

Evet zaten özellikle öyle tema seçtim, parent pageleri olan temalardan seçtim fakat yapamadım.