Wordpress Blog Kurulum

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Wordpressi kalitesinden dolayı tercih edip kurmaya karar verdim.
Fakat gerisi gelmedi.

http://www.wordpress-tr.com/

http://tr.wordpress.com/

Hangisine kayıt olunmalı ben tasarımcılar gibi uğraşmak istemiyorum.. Basit ayarlar istiyorum.
Üstteki WP'yi indirebileceğin bir dosyanın olduğu site. Kendine ait host ve domain varsa ordan indireceğin paketle kurulum yaparsın, anlatım falan vardır.

Alttaki ise sana isim.wordpress.com seklinde blog verir, 3gb alanla ama sadece resim yükleyebilirsin. Parayla yükselterek üsttekinde kullancağın her şeyi elde edebilirsin.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
İkincisi benim gibi birisi için çok daha makul. Cevap yazan ellerine sağlık..

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Wordpresse kayıt olurken oluşturduğumuz kullanıcı adı değişmiyor galiba..?

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Anladım dostum bu sebeble blogu sildim, blog ismi bulmaya çalışırken kullanıcı ismim sallama olmuştu şimdi uğraşıyorum.. Bari kullanıcı hesabı silinebiliyor mu araştırdım ama göremedim gibi..

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Anladım dostum bu sebeble blogu sildim, blog ismi bulmaya çalışırken kullanıcı ismim sallama olmuştu şimdi uğraşıyorum.. Bari kullanıcı hesabı silinebiliyor mu araştırdım ama göremedim gibi..
Kusura bakma mesajını fark etmemişim. Bak: :) (Araçlar -> Delete Blog)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ücretsiz Blog kuracaksan ve genelde yazı şeklinde şeyler koyacaksan bence en iyisi blogspot. Çok hızlı ve google sürekli indexliyor aramalarada daha kolay çıkıyosun.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ücretsiz Blog kuracaksan ve genelde yazı şeklinde şeyler koyacaksan bence en iyisi blogspot. Çok hızlı ve google sürekli indexliyor aramalarada daha kolay çıkıyosun.
Google'dan uzak durmak lazım, geleceği pek iyi değil bu gidişle. :D