Word satılmaya devam edecek

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Microsoft'un kelime işlemcisi yazılımı olan Word’ün patent ihlali nedeniyle satılamayacağı kararı üst mahkemeden geri döndü.

ms_word_dava_haberici.jpg

Dava, Word yazılımının 2003 ve 2005 yılı versiyonlarında kullanılan XML dilinin patent kurallarını çiğnediği gerekçesiyle açıldı.

12 Ağustos’ta verilen dava kararına göre Microsoft, patent sahibi Kanada şirketi olan i4i’ye 290 milyon dolar para cezası ödeyecekti ve ilgili Word programlarının satışını Ekim ayının ortasından itibaren durduracaktı.

12 Ağustos’taki bu karardan sonra Microsoft, ürününün satışının durdurulma kararının bozulması için bir üst mahkemeye başvurdu. Davayı ve durumu inceleyen mahkeme satış durdurma kararını iptal etti.

Bu sayede artık Word satılmaya devam edecek ve yazılım devi Microsoft'un şimdilik bu konuda endişe etmeksine gerek kalmadı.

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Güzel bir haber microsoft için. Sonunda kazanmışlar.

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sadece Microsoft değil benim içinde çok güzel.Seviyorum Word'ü.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Keşke kaybetseydi :D bizden aldığı paraları fitil fitil gelseydi burnundan :D

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla office çok işim olmuyor.pardus ta KOffice ve openoffice kullanıyorum.windows 7 kurma hevesiyle xp kurmuştum onda da openoffice var.
zamanında staroffice felan kullanıyordum.ne günlerdi :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sevindim Microsoft Adına Adamlara Açılan Davalar Yüzünden Son 5 Senedir Bir Doğru Düzgün Yazılım Göremedik .!

WIN 7 ye Yazılım Demiyorum Çünkü Vista'nin Makyajlanmış ve Botokslanmış hatta Liposakşın(Doğruysa) Yapılmış Hali :)