Word Makro Virüsü....Bilen Varmı?

Bu konuyu okuyanlar

hhfk

Öğrenci
Katılım
10 Şubat 2006
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0

Arkadaşlar benim sorunum Microsoft Office Word 2003 de .. word dökümanı sadece internete bağlı iken açılabiliyor. Onun haricinde açmak mümkün olmuyor. Nasıl derseniz???

Evde word dosyasını bilgisayarım internete bağlı değilken açmaya çalışıyorum. Açtıktan kısa bir süre sonra (bu süre uzun değil 15-20 saniye) hata mesajı verip hatayı Microsoft Office merkezine gönderip göndermeyeceğimi bu bildiğiniz gibi dökümanı kurtarmak isteyip istemediğimi soruyor. Gönderme ve kurtarma desemde demesemde farketmeksizin açmak istediğim dökümanı kapatıyor.

işin ilginç yanı ise word dökümanında "seçenekler- güvenlik- makro güvenliğinde bulunan güvenlik düzeyini en yüksek tutmama rağmen word dökümanını açarken sorması gereken makroları açıp açmak istemediğimi sorması gerekirken sormak gibi bir niyeti de yok.

Ama bilgisayarım internete bağlı iken bu sorunların hiçbirini yaşamıyorum. Yani word dökümanını açarken bir sorunla karşılaşmıyorum.

Ayrıca bu sorunlar sadece Microsoft Office Word 2003 içinde word de var diğerlerinde hiçbir şekilde yok.

Bilgisyarımda norton antivirüs lisanslı yüklü. Bunlarla sistemi tümü ile taratmama rağmen hiçbir şekilde cevap alamadım. Ayrıca trojan arama taramada yapmama rağmen yine bir sonuç çıkmadı.

Microsoft defencer programıda yüklü. Oda bulamadı. Ayrıca programlarımın çoğu lisanslı.

Bu konuda bilgisi olan veya bu işi nasıl çözeceğimi bilen birisi varsa şimdiden teşekkür ederim...
 

pcteknikservis

Öğrenci
Katılım
30 Eylül 2007
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
aynı sorunu bir müşterimde yaşadım internet üzerinden clipboardları kullanmışlar dosyayı açınca içindeki önemli bilgileri kopyala yeni bir word dosyasına yapıştır
 
Üst