WMwifirouter

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Windows mobile Marketplace'de dolaşırken gözüme takıldı ve bu ne dedim.Açıklmasını okudum , ekran görüntülerine baktım ve yükledim.Uygulama çok güzel hazırlanmış

3G----> wi-fi
3G---->bluetooth
3G---->usb
Wifi--->usb
usb--->3G

Seçenekleri mevcut bunları seçip kullanabiliyoruz en iyi seçenek 3G---> wifi olmuş.En azından kablo derdinden kullanıyor ve bize telfonun Wi-fi gücü yettiği kadar hız veriyor.Wi-fi WEB şeklinde şifreleniyor maalesef daha yüksek seçeneği bulunmamakta.Biliyorsunuzki WM ile birlikte gelen ''internet paylaşımı'' uygulaması var ancak bu bize sadece USB ve BLUETOOTH üzerinden internet sağlıyor ve bilgisayarda 3G ile gelecek hızı pek yakalıyamıyoruz.

http://www.wmwifirouter.com/ buradan indirebilirsiniz. :)

0tt0man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Chainfire tarafından yazılıyor, kendisi aynı zamanda sağolsun i8000'in opengl sürücüsünün uyumluluk katmanı için bir driver hazırlamıştı. Diğer cihazlar içinde yapıyor aynı tarz şeyler. Aşmış bir programcıdır, kendisini saygıyla anarım.

Wmwifirouter iyi programdır. Önceden freeware idi ama sonradan shareware oldu, parasını sonuna kadar hakeden programlardan biri.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Chainfire tarafından yazılıyor, kendisi aynı zamanda sağolsun i8000'in opengl sürücüsünün uyumluluk katmanı için bir driver hazırlamıştı. Diğer cihazlar içinde yapıyor aynı tarz şeyler. Aşmış bir programcıdır, kendisini saygıyla anarım.

Wmwifirouter iyi programdır. Önceden freeware idi ama sonradan shareware oldu, parasını sonuna kadar hakeden programlardan biri.

Kesinlikle söylediğiniz şeylere katılıyorum mükemmel bir azılım olmuş.2.0 sürümüde çıktı .