bang1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,760
Doğru söylüyor bence.Ben DC'den EFI Shell ile konuşuyorum. Eski tadı kalmadı forumun diyor. Arada gelip bir foruma bakıyordu. Herkes troll.
Doğru söylüyor bence.Ben DC'den EFI Shell ile konuşuyorum. Eski tadı kalmadı forumun diyor. Arada gelip bir foruma bakıyordu. Herkes troll.
Önden duyuruyu verdin sanırım. Evet, yakında ben de kalkarım masadan. Hepiniz Allah'a emanet olun diyeyim. ? Hakkım varsa helal olsun diyeyim. Sizden de helallik beklerim artık.
Ben de forumu bırakıyorum. Bana özelden Discord'unu verir misin?Önden duyuruyu verdin sanırım. Evet, yakında ben de kalkarım masadan. Hepiniz Allah'a emanet olun diyeyim. ? Hakkım varsa helal olsun diyeyim. Sizden de helallik beklerim artık.
İlgi alanında olan bildiğin bir şeyin konusunu forumda açabilirsin, SDN Forumdaki bir senenin aşkına.3 gün sonra SDN'deki 1. yılım. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sorun ne biliyor musun? Senin giden üyelerin arkasından atıp tutman.Not: Sorun ney anlamadım bu arada !!!
Sorun ne biliyor musun? Senin giden üyelerin arkasından atıp tutman.
Gidene dur gitme diyemeyiz.Lakin neden gitmek gibi bir düşünceye sahipsiniz?Bende mi gitsem?
Kapatmazsanız olur mu? Hesabımın durmasını istiyorum, sadece bir süreliğine forumda bulunmak istemiyorum. Arada bir nadiren bakarım belki buraya.O zaman gitsem diyenleri kendi istekleri ile hesap kapatmayı onaylıyor sayıp teker teker kapatmaya başlıyorum.
Onaylıyorsan kaptaıyorum hesabınıBende forumu bırakiyim madem.Ya da bırakmiyim.Bıraksam mı acaba? Yok yok bırakmiyim.Cidden herkes tutturmuş bırakıcam tamam bırakın napalım
En güzeli, kimse kepenkleri tamamen kapalı konuma getirmesin.Kapatmazsanız olur mu? Hesabımın durmasını istiyorum, sadece bir süreliğine forumda bulunmak istemiyorum. Arada bir nadiren bakarım belki buraya.
?O zaman gitsem diyenleri kendi istekleri ile hesap kapatmayı onaylıyor sayıp teker teker kapatmaya başlıyorum.
evet yanıtın ?Bende mi gitsem?
Tamam da klasik gündem konuları bunlar. Böyle haberleri İçerik Ekibi'ndeyken de yapıyordu. Ben yaptığı haberleri falan es geçiyorum. Da, niye hesabını devre dışı bıraktığında anka gibi parlıyorsun?Ne atmışım mesela ?
Sabah akşam Ukranya - Rusya arası savaş çıkıyor tarzı bilgiler paylaştığı yalan mı !!!
Sorunun cevabı ilk cümlede.Gidene dur gitme diyemeyiz. Lakin neden gitmek gibi bir düşünceye sahipsiniz?
Şaka yapıyor, kimsenin onayı olmadan kafasına göre kapatamaz.Kapatmazsanız olur mu? Hesabımın durmasını istiyorum, sadece bir süreliğine forumda bulunmak istemiyorum.