• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Witcher 3 oynamalı mıyım?

Mali654987

Doçent
arkadaşlar açık konuşayım oyuna girdim bi iki görev yaptım ve çıktım acaba görevler nasıl diye oyunu çok güzel gelmedi sizce oynamaya devam etmeli miyim çünkü bu oyunu herkez övüyor güzel diyor menüler hoşuma gitmedi sizce oynamalımıyım

oyunun güzel tarafı nedir

witcher 3 fanları lütfen kızmasın sadece merak ettiğim için sordum :) :)

KESSSSSSSSSSSSSSİİNLİKLE OYNAMALISIN ! en sevdiğim oyundur oynamazsan döverim seni !!! :D

Oyun biraz ilerleyince açılıyor. Gerçekten oynadığın zaman neden oynamadım şeklinde yakınabilirsin. Yıllarca unutmazsın. Seçimlerine göre hikayenin sonu ve gidişatı değişiyor. Güzel grafikler, harika bi hikaye ve yıllarca tat bırakıyor. Kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.

Ben keyifle oynadım güzeldi ama abartıldığı kadar iyi değil bence. Zevk meselesi tabii ki de. Mesela Far Cry 3'e aşık olmuştum.

Millet beğeniyo diye sen oynamak zorunda değilsin. :) canın istemiyorsa sıkıldıysan oynama.

bende ilk başlarda sıkıldım ancak hikaye cidden açılıyor ve geriye 50 saatlik harika bir hikaye kalıyor