Wirelles mouse sorunu

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 2 hafta önce logitech m235 marka mouse aldım bi arakdaşımda görmüştüm çok svdim aldım kullanıyodum çok güzeldi ama format attım pc ye sonra taktım herşey tamam ışıklar yanıyo aygıt sürücüsü başarıyla yüklndide diyo ama hareket etmiyo mause tak çalıştır olduğu için programıda yok ne yapaacağım ?

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Pilleri kontrol et, farede bağlantı eşleşmesini sağlayan bir tuş varsa bas. Başka bir usb girişinde dene. Olmazsa at çöpe

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hepsini yaptım garantisi var götürecem birazdan böle olmıcam düğme yok yeşil yaıyor (pil dolu) usb girişide sorun yok :(

of.duman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesin olmamakla birlikte adaptörle mouse birbirini görmüyor olabilir logitech in kendi sayfasında bunun için bi program var bi bak istersen

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
garantiye götürdüm adam ordaki bigiisayara taktı çalıştı bişey yok bunda dedi gönderdi benim usb girişindn kaynaklanyo olabilir ama başka bi mouse takınca çalışıyo

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
driver yok ek programlar var bi setpoint var bide flow scroll

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
başka pc de çalışıyo düne kadar bendede çalışıyodu nlduysa bilmiyorum daha düne kadar ayn usb girişinde çalışıyodu offf offf :)

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
dostum önce alıcıyı tak sonra mause üzerindeki ufak bir tuş var ona bas(altında) ve herzaman aynı usb girişe takmaya özen göster

S

SDN Okuru

SDN Okuru
C:\Program Files\Logitech\SetPointP

içerisinde ConnectUtility dıe bır program var. mouse altında aç kapa yapmamızı saglayan tusa bas felan dıo kendı ayar yapıo. bende ıse yaradı. çalısmama sebebı de muhtemelen. baska bır kablosuz algılayıcı ıle senın mouse kullanılmıs. bende oyle olduktan sonra bozulmustu ama duzeldı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var düne kadar mause calışıyordu pil akması yüzünden arza yaptı yeni mause aldım m185 pc mauseyi tanıyor hatta ilk kurulum yaparken maus hareket bile etti kurulum bittikten sonra calışmaz oldu sebebi nedendir usb demi sorun var acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün yeni logitech m185 kablosuz mause aldım taktım bilgisayara usb reciever olarak gözüktü mause u hareket ettirdim çalışmıyor uygulaması var reciever ı tanımadı acil cevap bekliyorum

1zMitLi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
'C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\usb.inf_amd64_neutral_e2b28ecac19a29af'

bu konumdaki benzer klasör içindeki "usb.inf " ve "usb.PNF" Dosyalarını kopyalayıp, C:\Windows\INF\ klasörüne kopyala Daha sonra aygıt yöneticisinden Donanım degisikliklerini tara dediğinde sorun hallolacaktır.

İyi Çalışmalar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaaşlar m185 mouse 2 yıldır çalışırordu dün bozuldu ne yapmam gerek

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
'C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\usb.inf_amd64_neutral_e2b28ecac19a29af'

bu konumdaki benzer klasör içindeki "usb.inf " ve "usb.PNF" Dosyalarını kopyalayıp, C:\Windows\INF\ klasörüne kopyala Daha sonra aygıt yöneticisinden Donanım degisikliklerini tara dediğinde sorun hallolacaktır.

İyi Çalışmalar.
Allah senden razı olsun kardeşim
bir süredir hiç bir kablosuz mouse'u bilgisayar tanımıyordu
ilk ve son mesajın çok işime yaradı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kullanım ömrü bitmiş olabilir bende m185 kullanıyorum . bu yöntemleri yap bakalım : 1-Pili 5-7 defa takıp çıkar 2-Cihazın gücünü 5-6 kere on/off yap . Çözüm önerilerim bu kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:lol:benimde aynı sorun var ama sebebi ni biliyorum kardeşlerim çok yere çaktı:blushing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler LogiTech m185 Maus Var hiç kullanmadım taktım bilgisayara 'Sürücü Yazılımı Yükleniyor' diyor ondan sonra 'Sürüü Bulunamadı' diyor Bilgisi Olan Varmı