Wireless Sorunu !sinirden çatladım

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar selam

benim netim sürekli kopuyor,modemimdeki ışıkların hepsi kesintisiz yanıyor,sorunum pcden kaynaklanıyor sanırım,bağlantı yok sorun gider değince geliyor 10 dk sonra tekrar gidiyor sizce nedendir

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bağlantısı 8mbit olan bir arkadaşımın da aynı sorunu vardı. Sorun hattan olabilir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
baglantı 1mbıt ama tümm ışıklar yanıyor ...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
benim arada bir yapıyor öyle ama ben şöyle birşey yapıyorum ağ ve paylaşım merkezinden/durumu görüntüle/tanıla/kablosuz ağ bağdaştırıcısını sıfırlayın var onu kesildiği zaman bir dene istersen zaten altında notu var kesintili çalışmalar ile ilgili :D

CeFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
modemle alakali olabilir

baska modem deneme imkaniniz var mi

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar selam

benim netim sürekli kopuyor,modemimdeki ışıkların hepsi kesintisiz yanıyor,sorunum pcden kaynaklanıyor sanırım,bağlantı yok sorun gider değince geliyor 10 dk sonra tekrar gidiyor sizce nedendir

modemın markası airties ise modemı fabrıka ayarlarına gerı dondur. bılgısayardakı yazılımını kaldır tekarar kur sonra sırayla sunları yap.
1.ag bagdastırıcıyı sıfırla
2. kablosus baglantı surucusunu guncelle
3. baglandıgın modemın ayarlarını pc den kaldır otomatık tanımlamayı
4. eger bunları yaptın be yıne baglantın gıdıyorsa sorun bına ıcınde veya dısında kaloda ek vardır ondan kaynaklanıyordur kardesım .

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
bağlantı kablolarını çıkar pc de internet gitsin sonra yeniden tak ;)

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sanırım windows güç kazanmak için wireless kartını kapatıyor. aşağıdaki ayarları uygulamaya çalış.
aygıt yoneticisinden kablosuz ağ bağdaştırıcını bul uzerine çift tıkla. güç yonetimi sekmesinden güç kazancı sağlamak için windows bu aygıtı kapatsın yazan yerdeki kutunun seçimnii kaldır. varsa gelişmiş sekmesindeki ayarlardan güç yönetimini de bul ordaki ayarı en yükseğe getir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
sanırım windows güç kazanmak için wireless kartını kapatıyor. aşağıdaki ayarları uygulamaya çalış.
aygıt yoneticisinden kablosuz ağ bağdaştırıcını bul uzerine çift tıkla. güç yonetimi sekmesinden güç kazancı sağlamak için windows bu aygıtı kapatsın yazan yerdeki kutunun seçimnii kaldır. varsa gelişmiş sekmesindeki ayarlardan güç yönetimini de bul ordaki ayarı en yükseğe getir.

Söylediğinizi yaptım :)Kabloları çıkarıp takmak düzeltmedi sorunu:)Bakalım tekrar kopacak mı:)eğer düzelirse benden size bonus

WordPress

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeş o sorun herkeste var diye biliyorum.bende de var aynı sorun sürekli kopuyor netim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

koptu:unsure:işe yaramadı bu da:(:(

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
wireless kartının ve modeminin modelini ve kullandığın işletim sistemini oğrenebilirmiyim.

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
wireless kartının modelini yazmamışsın. intel 2200bg realtek 8187b gibi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
wireless kartının modelini yazmamışsın. intel 2200bg realtek 8187b gibi

Bilmiyorum ki markasını:)acaba bu mudur atherosAR8132 PCI-E Fast enternet controller Değilse nasıl öğreneceğimi yazar mısınız

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) nasıl yapacaını bilmiyorsan demekki dediklerimi başka bir karta yapmışsın wireless kardına değil :)aygıt yoneticisini aç ağ bağdaştırıcıları kısmında wireless kartını goreceksin orda yazanın aynısını buraya yaz. ayrıca dediğim ayarları wireless kartına yap :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Caps koyayım en iyisi:D
simsize.jpg

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bizim arkadaşa da oldu aynısı . modemin ışıkları yanıyor ama bağlantı kopuk kopuktu. ethernet kartında sorun varmış. bence en son çare olarak eternet kartınıa bir baktır derim..

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilginç bir wireless kartmış sanırım ralink in kartı. bilgisayarının yanında driver cd si vermişlerse oradan wirelesinin driverini yukle. dediğim ayarı tekrar dene. hem belki bu sefer kartının modelide yazar :))

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ilginç bir wireless kartmış sanırım ralink in kartı. bilgisayarının yanında driver cd si vermişlerse oradan wirelesinin driverini yukle. dediğim ayarı tekrar dene. hem belki bu sefer kartının modelide yazar :))

maalesef.Valla alttakine söylediğiniz ayarları yaptım modemi kapatıp açtım düzeldi:)bakalım tekrar gidecek mi?:unsure:

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
alttaki ethernet kartın. dediğim ayarları usttekine yap. ayrıca gelişmiş ayarları kurcala orda bir çok ayar bulacaksın. gezinme zorlaması gonderme gucu gibi. hepsini en yüksek değere getir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wireless Kartinizin ozelliklerinden gorebilirsiniz. Her router her modu desteklemedigi gibi her wireless karti her modu desteklemez. Ornek olarak Wire

Devamı: Çözüldü - Wireless Bağlantım Sürekli Kopuyor (bilgisayardan Kaynaklanıyor) |