Wireless otomatik kapanma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan e-k@til
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar evimde kablosuz internet kullanıyorum. Ps3'te diğer laptopta falan hiç kesilme veya bağlanamama sorunu yok, ama kendi laptopumda wireless özelliği otomatik olarak her 2-3 dk da bir kapanıyor. Laptopun yan tarafındaki wireless açma kapama düğmesiyle alakası yok ona dikkat ediyorum çünkü. Sürekli her kesildikten sonra wireless özelliğini açıyorum, bağlanıyorum ama ardından 2 dk sonra yine kapanıyor kendiliğinden. Virüs falan mı var anlamadım yoksa laptopta başka türlü bir sorun mu olabilir? Laptopun markası Lenovo ThinkPad SL510. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kimse bilmiyor mu arkadaşlar?

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Wireless aygıtın yeni sürücüsü varsa onu yükleyin yani update yapın.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İnternete bağlandığında, internet üzerinden bir radyo yayınını aç. (Mesela bunu deneyebilirsin) Bakalım o çalarken gene de kesilecek mi bağlantı!?

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
XP ise sp3 yüklemeyi dene zaten sp3 ve ise driver güncellemek mantıklı gibi. donanımsal bi sorun yoktur inş

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Radyo yayını açmama rağmen kesildi maalesef. Deneyeceğim update etmeyi. Sonuç aldığımda tekrar yazarım buraya. Çok teşekkürler arkadaşlar yine de.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Driver Magician ile eksik driver var mı bi kontrol et istersen. Ağ driverlarından eksik varsa o da sebep olabilir...

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kablosuzun yayın kanalını değiştirebilirsin... Google da biraz araştırırsan çevredeki kablosuz cihazların kanallarını ve senin cihazının kanalını gösteren yazılımlar var. Kanal çakışması var ise değiştirmenizi öneririm...