Wireless modem - adaptör önerisi

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar öncelikle az yada çok ne biliyorsanız öğrenmeye hazırım.
Bana bir adet kablosuz modem lazım. Bir evin içinden karşı evin içine çekebilecek. Fiyatı 200tl ye kadar önerilerinize açığım. 2 adet de masaüstü var bunlar içinde wireless adaptör lazm. bunların fiyatıda 50 tl ye kadar çıkabilir. bir evle diğer ev arasnda 50m var. kablosuz internete masaüstü bilgisayarlar ile girilecek. Çok acil önerilerinizi bekliyorum.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sana iki önerim var:

AIRTIES AIR 5340 150MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM + AIR 2310 KABLOSUZ-N ADAPTÖR - 165 TL

veya aşağıdaki ikili:

AIRTIES 150MBPS KABLOSUZ-N GENİŞ EV PAKETİ (AIR-5340 MODEM + AIR-4310 ERİŞİM NOKTASI) - 221 TL
+
AIRTIES AIR 2210 54MBPS KABLOSUZ-N USB ADAPTÖR - 28 TL

ilk seçenekte çekim gücü nasıl olur bilemem. ancak ikinci seçenekte kablosuz erişim noktası çekim gücünü baya arttıracaktır. usb adaptör de işini fazlasıyla görür. N özelliği de var. ha bu arada Airties'dan şaşma derim. :)

AIR-4310 hakkında bilgi:
http://www.airties.com/product-deta...at2=IPTV+Destekli+Ağ+Geçitler+(Router)&dil=tr

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
evet bunlar da güzel. ama kablosuz erişim noktası ile ne kadar fark olur onu bilemem. kullanan birine sormak lazım.

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ben hiç kullanmadım. Bir başkası için araştırıyorum elimde patlarsa sorun olur :) En iyi yol bildiğimiz yoldur. Umarım Airtes yolda bırakmaz

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Benim arkadaş airties ttnetın verdıgı modemleri satıyor ! 60 tl ye ! aradıklarında var ist tarafındaysan hemen kargo yaptırayım yada numarasını vereyim ;) ulaş ona ...

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hocam ttnetin verdiğim modemlerden dükkanda yığınla var :) ben müşteriye satıcam bunlarıda ztn kaliteli birşey istedi adam bende kesin birşeyler için araştırıyorm