WinRAR'da "klasöre çıkart" butonu yok.

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Arkadaşlar selam. Yarın için bir sunum ödevim var. Powerpoint kullanacağım ancak lisans anahtarım yok. Libreoffice kullanıyordum. Onda da istediğim özellik yok. Kullanmak için RAR' dan klasöre çıkart lazım ama sağ tık yapınca yok. Sürümüm son sürüm. Yardım ediin!!!

İşletim sistemim= Win 7

Forumda yeniyim.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,250
Arkadaşlar selam. Yarın için bir sunum ödevim var. Powerpoint kullanacağım ancak lisans anahtarım yok. Libreoffice kullanıyordum. Onda da istediğim özellik yok. Kullanmak için RAR' dan klasöre çıkart lazım ama sağ tık yapınca yok. Sürümüm son sürüm. Yardım ediin!!!

İşletim sistemim= Win 7

Forumda yeniyim.
RAR'ı açıp içindeki dosyaları atmak istediğin klasöre sürükleyebilirsin. Sürükle-bırak deniliyor.

AynŞTAyn

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
99
winrarı aç üstte seçenekler içinde ayarlara girin açılan pencerede bütünleşme sekmesine gidin ve işlev menüsü öğelerini açın şu resimdekiler seçili yapın.
ScreenShot013.png

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,384
winrarı aç üstte seçenekler içinde ayarlara girin açılan pencerede bütünleşme sekmesine gidin ve işlev menüsü öğelerini açın şu resimdekiler seçili yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 87806
Aynen yalnız son sürümde "Bağlam menüsü öğeleri..." olarak geçiyor.

Kullanmak için RAR' dan klasöre çıkart lazım ama sağ tık yapınca yok. Sürümüm son sürüm. Yardım ediin!!!
Açmaya çalıştığın dosyanın uzantısı .RAR mı .ZIP mi yoksa başka bir şey mi?

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
5.80 mi acaba sürüm?
Mesaj otomatik birleştirildi:

5.80 mi acaba sürüm?
Kullandığınız sürümün linkini verebilir misiniz?

Aynen yalnız son sürümde "Bağlam menüsü öğeleri..." olarak geçiyor.

Açmaya çalıştığın dosyanın uzantısı .RAR mı .ZIP mi yoksa başka bir şey mi?
Uzantı .RAR

Hocam sürüm verebilir misiniz linkini

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,384
5.80 mi acaba sürüm?

Uzantı .RAR
Sürüm 5.80
Görseldeki işaretleme yapmak yeterli.
Dosyaya sağ tıkla WİnRAR ile aç yapıp yukarıdaki mesajda @Drift King'in dediği gibi içeriği seçip başka bir klasöre sürükle de yapabilirsin.
"İşe yaramadı demişsin" de işe yaramayan şey nedir?

AynŞTAyn

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
99
Sürüm alakası yok ayarlar seçenekler içinden gidip bulabilirsiniz 3 aşağı 5 yukarı menüler aynıdır, bendeki sürümü bulamazsınız kendim portable yaptım her yerde onu kullanıyorum.
Eğer dosya boyutunuz büyükse Google drive benzeri yerlere yüklerseniz daha sağlam olur en azından İnternet olan her yerden dosyanızı kullanırsınız.