8 Ocak 2010 #31 A ALMİ Profesör Katılım 9 Eylül 2009 Mesajlar 3,354 Reaksiyon puanı 60 Puanları 0 mila12 dedi ki: Evet ilk çıktığı zamanlarda denemiştim. Sonrada öğrendim ki 64 bitde çöküyormuş. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
mila12 dedi ki: Evet ilk çıktığı zamanlarda denemiştim. Sonrada öğrendim ki 64 bitde çöküyormuş. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
16 Ocak 2010 #32 Fox River Öğrenci Katılım 6 Ocak 2010 Mesajlar 66 Reaksiyon puanı 1 Puanları 8 teşekkürler... faydalı bilgiler ---------- saat 10:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:55 eklenmişti ---------- Klavye kısayolları - Win + Home: Aktif olan tüm pencereleri temizler - Win + Space: Tüm pencereler şeffaf bir görünüme bürünür ve pencere arkasındaki arkaplan gözler önüne serilir. - Win + Yukarı ok: Aktif pencere en büyük hale gelir. - Shift + Win + Yukarı ok: Aktif pencereyi yatay olarak en büyük hale getirir. - Win + Aşağı ok: Pencereyi en küçük forma sokar. - Win + Sağ/Sol oklar: Pencereyi monitörün sağına ya da soluna kaydırır. - Win + rakam (1-9): Uygulamayı göev çubuğundaki sıralamaya göre açar. - Shift + Win + rakam (1-9): Uygulamayı göev çubuğundaki sıralamaya göre açar veya kapatır. - Win + T: Görev çubuğundaki çalışan programları önizleme formatında kullanıcılara gösterir. - Win + B: Win + T'nin yerine getirdiği önizlemeyi kapatır
teşekkürler... faydalı bilgiler ---------- saat 10:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:55 eklenmişti ---------- Klavye kısayolları - Win + Home: Aktif olan tüm pencereleri temizler - Win + Space: Tüm pencereler şeffaf bir görünüme bürünür ve pencere arkasındaki arkaplan gözler önüne serilir. - Win + Yukarı ok: Aktif pencere en büyük hale gelir. - Shift + Win + Yukarı ok: Aktif pencereyi yatay olarak en büyük hale getirir. - Win + Aşağı ok: Pencereyi en küçük forma sokar. - Win + Sağ/Sol oklar: Pencereyi monitörün sağına ya da soluna kaydırır. - Win + rakam (1-9): Uygulamayı göev çubuğundaki sıralamaya göre açar. - Shift + Win + rakam (1-9): Uygulamayı göev çubuğundaki sıralamaya göre açar veya kapatır. - Win + T: Görev çubuğundaki çalışan programları önizleme formatında kullanıcılara gösterir. - Win + B: Win + T'nin yerine getirdiği önizlemeyi kapatır
21 Ocak 2010 #33 J jacket10 Öğrenci Katılım 27 Kasım 2008 Mesajlar 5 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 kardeş eline sağlık gerçekten işime yaradı...
24 Ocak 2010 #34 gvn Profesör Katılım 27 Ağustos 2009 Mesajlar 1,966 Reaksiyon puanı 19 Puanları 0 güzel bişi
24 Ocak 2010 #35 X xdangerx Asistan Katılım 18 Eylül 2008 Mesajlar 185 Reaksiyon puanı 0 Puanları 16 xp de yemiyor
24 Ocak 2010 #36 yusher Profesör Katılım 30 Haziran 2008 Mesajlar 1,146 Reaksiyon puanı 12 Puanları 218 xdangerx dedi ki: xp de yemiyor Genişletmek için tıkla ... çünkü windows 7 için