rozabay
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
32 Bit Linux Driver
Linux Display Driver - x86
64 Bit Linux Driver
Linux x64 (AMD64/EM64T)
Ses kartını otomatik tanır aynı karttan bendede var
Wine emulatörü ile oyunları dene belki açabilirsin
Oyun yapımcıları linux versionunu çıkarmadıysa o oyunların sorunudur.
Kullandığın ekran kartı driverı kendi sitesinde açık açık gözüküyor buraya gelmiş linuxu tavsiye edenlere yakınıyorsun driverlarımı bulun diye.
1000 kere söylenmiştir bir daha söyleyeyim Eğer Linux kurulu bir bilgisayarda donanımlarınız çalışmıyorsa web sitesine gidin linux driverını indirin baktınız web sitesinde linux driverı yok mail atın şikayetinizi bildirin. Bu linuxun sorunu değil çünkü aldığınız donanımı satanların sorunu. Baktınız cevap bile vermiyorlar almayın bu donanımları. İşini adam gibi yapan bir çok donanım firması var bunlarda bellidir her platforma uygun sürücülerle beraber donanımlarını satarlar olması gerekende budur. Driver konusunda kimse linuxu suçlayamaz suçlayan zır cahildir.
Aynen söylediklerine katılıyorum. 2 tane bilgisayarım var biri masaüstü diğeri dizüstü. masaüstünde pardus 2008 işletim sistemi yüklü. Driver tanıtma derdim olmadı. Sadece paket yöneticisinden ati ekran kartı sürücüsünü indirdim ve kurdu. Zaten herşey otomatik. Dizüstünün Bir bölümünde pardus 2008 vardı aynen onda da paket yöneticisinden ati yi kurdum. Şuan pardus 2008 i silip 2009 u kurdum ama pek kurcalamadım. Daha prealfa olduğundan dolayı