developer olmasa çok denemek istiyorum ama kararlı sürüm yayınlanana kadar windows 10'a devam!Windows 11'e geçmiyorum çünkü,daha Developer![]()
Beta'larda sorun olmazsa neden kullanılmasındeveloper olmasa çok denemek istiyorum ama kararlı sürüm yayınlanana kadar windows 10'a devam!
Emin misiniz? Son kullanıcı için GNU/Linux dağıtımları var. Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olması, kullanmayanların sadece yazılımcı olduğu anlamına gelmez.Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi. Doğal olarak geçmiyorum diyen ya yazılımcı, kodlamacı ya da teknolojiye meraklı kişiler.
Hiçbirisi Windows kadar kullanışlı değil. Ek olarak son oyuncuların büyük kısmı oyuncu hangi oyuncu Linux kullanıyor? Windows son kullanıcı için her zaman en iyisidir. Her kullanıma hitap ediyor.Emin misiniz? Son kullanıcı için GNU/Linux dağıtımları var. Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olması, kullanmayanların sadece yazılımcı olduğu anlamına gelmez.
Windows'dan daha kullanışlı çoğu. Aylardır Windows kullanmadım, eksiklik hissetmiyorum. GNU/Linux destekleyen oyunların çoğu Proton ile açılıyor, açılmıyorsa da mecburen Windows kullanabilir. Ayrıca "son kullanıcı" dediğimde sadece oyuncuları anlamanız da saçma. 3-5 tane oyunun GNU/Linux desteklememesi, Windows kullanmayanları yazılımcı yapmaz.Hiçbirisi Windows kadar kullanışlı değil. Ek olarak son oyuncuların büyük kısmı oyuncu hangi oyuncu Linux kullanıyor? Windows son kullanıcı için her zaman en iyisidir. Her kullanıma hitap ediyor.
Windows kullanan yazılımcı da çok fazla ona yok demedim? Ama çoğu ileri seviye yazılımcı Macos/Linux kullanıyor. Ek olarak 3-5 değil bir sürü oyun var. Ben son kullanıcıları oyun üzerinden örnekledim o sadece birisiydi. Tamam bilgisayar kullananların %95’i bilgisiz çünkü Windows kullanıyor oldu mu? Forumda 2 kişisiniz Linux övücü olarak.Windows'dan daha kullanışlı çoğu. Aylardır Windows kullanmadım, eksiklik hissetmiyorum. GNU/Linux destekleyen oyunların çoğu Proton ile açılıyor, açılmıyorsa da mecburen Windows kullanabilir. Ayrıca "son kullanıcı" dediğimde sadece oyuncuları anlamanız da saçma. 3-5 tane oyunun GNU/Linux desteklememesi, Windows kullanmayanları yazılımcı yapmaz.
Kardeş bir de yapay doygunluk olsa, GNU/Linux tadından yenmez vallahi.Windows'dan daha kullanışlı çoğu. Aylardır Windows kullanmadım, eksiklik hissetmiyorum. GNU/Linux destekleyen oyunların çoğu Proton ile açılıyor, açılmıyorsa da mecburen Windows kullanabilir. Ayrıca "son kullanıcı" dediğimde sadece oyuncuları anlamanız da saçma. 3-5 tane oyunun GNU/Linux desteklememesi, Windows kullanmayanları yazılımcı yapmaz.
Windowsa geçmiyorum çünkü bilgisayarım yok dbwhnwqjWindows’a geçmeme geçmeme/geçememe sebebinizi atıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galiba herkes geçebiliyor![]()