Windows7 yükledim internete bağlanmıyor

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kırmızı bir çarpı varsa sorun pc de dğil adsl dedir ilk önce adını hatırlamıyorum telefonla adslyi ayıran slipter olcak galiba küçük kutu vardır 3 tane kaplo sokulacak yeri vardır. Onu bi çıkar doğrudan bilgisayara bağla burdada kırmızı işaret kalkmassa bir sonraki adımı söylücem o zaman düzeliceğinden eminim

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
professional ama 7600mü bilmiyorum

Başlat=Tüm programlar=Donatlar=Sistem araçları=Sistem Bilgisi Acılan Pencerede Sistem Özeti yazar orada sürüm yazar ve eğer sürümün Windows 7 professional 6.1.7600 sürümü ise hemen kaldır diski tamamen sıfır la temiz bir diske ihtiyacın var ve windows 7 6.1.7601 kur sorun cözülür win 7 6.1 7600 sürümün de bu tür hatalar cok oluyor ayrıca bu sürüm otomotik aktivasyon olduğu icin internet problemi cok oluyor

---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:29 ----------

ben sana neden olacak kaynakları cözümün hemen hemen hepsini yazdım eğer sen yapamadıysan teknik servis göster ben yılardır bu işin icindeyim ordan burda öğrenmiş biri değilim bana da bu tür sorunlar cok geliyor ve eğer format ihtiyacı yoksa format atılmaması lazımsa bu cözümlerle sorun cözülüyor ama şunu bil bu hata driver ile alakası yok

Hangman35

Asistan
Reaksiyon puanı
3
eklediğin resimde enthernet denetleyicisinin yüklü olmadığını gösteriyor.
Vendor:1282
Device:9102
Yani bu
DM9102/A/AF
10/100 Mbps Fast Ethernet Controller

[TD="align: left"]Chip Number:[/TD]

[TD="align: left"]Chip Description:[/TD]
ve harici ethernet kartı kullanıyorsun.
http://www.davicom.com.tw/page1.aspx?no=209814 Bu adresten DM9102F Driver olanı indir ve sag tıklayıp exe olanı dosyaları cıkarmayı dene sonra aygıt yöneticisinden donanımı tanıtmak için bu dosyaları kullan. Windows 7 desteği bulunmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdaşlar bende yükledim windows 7yi herşey tamm internet var modemin ışıkları yanıyor ama sağ altta inernet üzerinde ünlem işareti var aygıt yöneticinden ethernet kartınıda yüklemiş ama bağdaştırıcınn üzernde ünlem var internete giremiyorum bi yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sen soruna cvp veren vatandasa bakma splindtirde modem dns de sıkıntı yok eternet driveri kurcan hacı olay tamamdır:D