Windows7 Türkçe MUI Projesi, Gönüllü Katılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kötü haber 7077 nin mui packi dosyalrı 7100 rc ye uymuyomuş şuan bütün dünya eng kullanıyo nezaman çıkacak diyede herkez biribirine soruyoo...

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar kötü haber 7077 nin mui packi dosyalrı 7100 rc ye uymuyomuş şuan bütün dünya eng kullanıyo nezaman çıkacak diyede herkez biribirine soruyoo...

Bunu hangi kaynaklarin soyledi :D
Denemeden kontrol etmeden arastirmadan yazma arkadasim,
Tuttun yayinlanan RC'yi sonr RC yaptin simdide paket uymuyormus diyorsun.
Ama benim denemelerim oyle demiyor ilginc degilmi :D
Sen zaten kurmayacaksin senin icin sorun yok zaten.

☻/|sDn|
/▌
/ \

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
7077 MUI packs for RC? - My Digital Life Forums
Language pack for 7100 RC - My Digital Life Forums
bunlar orjinal paclar denetim masısından çevirme yontemi ile orjinal yontem eklenen dillerden Sizikisi sahiplik alarak dosyanın yerini değiştir yontemiyse orj olmayan yontemse bilemem..orj pacleri 7100 kabul etmiyomuş..ayrıca 7100 ana rc nedemek istediğini tam anlamdım neyse siz uyduruyosanız sorun yok sadece bilgilendirmek istesim neyse ruslar dvd ye entegre etmeyi başarmış sizede başarılar...

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
resim4n.jpg

RapidShare Webhosting + Webspace
ayrıca bunu kurabilirisniz ana yerler bayaa yaklaşık win7 %30 türkçe yapıyoo istediğiniz anda default ayarlarada donebilirsiniz merkatme sivaspor sizn paketinizde çıktığında ilk once kullananlardan biri ben olcam orj.. paket çıkmassa..

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu oldu simdi.
Hem diyorsun desteklemiyor hem diyorsun buyrun bunu kullanin, proje basladi baslayali elinden geldigince olumsuz yorum yapma sebebin baska bir proje vardi da bunumu tanitmak istemendi.
Var ise soyle biz birakalim onu yayinla ugrasmayalim.
Yok amacin canin istediginde alakasiz basliklara alakasiz yorum yazmak ise cok yanlis yapiyorsun.
Burasi dil cevirisi icin katilim basligi idi ama yazdigin seyler ne katilmakla ile alakali nede bir faydasi var bize.
Bu kadar negatif olma.
Biraz pozitif yaklas.
Kaynak diye verdigin yer yabanci bir forumdaki baslik :D
Yapma boyle komik oluyor...

☻/|sDn|
/▌
/ \

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben orjinal denetim masası yonteminin windows tarafından tanıtma yonteminin olmadığını belirttim paketin... yukardaki yontem orj olmayan yontem dosya değiştirme yontemi yani microsoftun onayladığı biçim değil..

Reaksiyon puanı
189
resim4n.jpg

RapidShare Webhosting + Webspace
ayrıca bunu kurabilirisniz ana yerler bayaa yaklaşık win7 %30 türkçe yapıyoo istediğiniz anda default ayarlarada donebilirsiniz merkatme sivaspor sizn paketinizde çıktığında ilk once kullananlardan biri ben olcam orj.. paket çıkmassa..
baştan söyleseydin ya amacım projenize parmak sokup, yaptığınız işi sabote etmek ve kendi projemi yaymak. bileydik sana yardım ederdik :D

şu zamana kadar ne yapmak istediğine anlam verememiştim ama şimdi netliğe kavuştu.

birkaş satır daha bir şey yazmak istiyodum ama luzumsuz biri için banlanmak istemem....

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaa benim projem değil yapsamda myo ingilizcemlemi yapacam başka bi forumdan program mustafa adlı değerli bi programcının fazla alınganlık yapmışsınız neyse başarılarınızın devamını diliyorum....

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben anlamiyorum sorun nedir?
Ya kimseden para talep etmiyoruz, hic bir cikarimiz yok, gecenin 5-6 sina hatta bazen ayni gun ogle saatlerine kadar ugrasiyoruz.
Destek olmadigi gibi bazi insanlar kostek olmaya calisiyor.
Kimseden pohpoh yada aferin beklemiyoruz biz lakin en azindan o degerli NEGATIF ve AMACSIZ yorumlarinizi bizimle paylasmayin.
Neyi umdugunuz yada ne dusundugunuz gercekten UMURUMUZDA degil.
Oyle olsa birakirdik!

Biz burda yardim etmek icin ugrasiyoruz sizin fikirlerinizle hareket etmiyoruz.
Sizin bu yazdiginiz yorumlar yuzunden 3 kisi projeden ayrildi.
Ve biz moralimizi bozmadik.
Bastan soz verenler ozurlerle ayrildilar, cgrszone'in dedigine katiliyorum ki o bu yorumlar yuzunden kopmalar oldugunu soyluyor.
Elinize ne geciyor anlamiyorum,
Hayir size yalvaran yok gelin illa bu paketi kullanin diye, niye insanlarin yaptigi iyi islerle ugrasmayi zevk haline getiriyorsunuz gercekten anlamak guc.

Ben 64 bit windows7 kullaniyorum ki bu paket sadece 32 bit, nsgc windows7 bile kullanmiyor, hypercode saniyorsamki yine kullanmiyor ayni sekilde zelenga da kullanmiyor.
Bir tek rise ve peter windows7 32 bit kullaniyor ama onlarda kendileri icin degil Windows7 ile tanismak isteyip ingilizce yuzunden zorlananlara yardim etmek icin katildilar.

Arkadaslar lutfen bu baslik Biz mui hazirliyoruz ne dersiniz, ne dusunursunuz? basligi degil. Negatif yada pozitif yorumlarinizi is bitince yazarsiniz.

Bu yazi bu baslikta degerli dusuncelerini empoze etmeye calisan Fikir ve dusunce adamlari icindir.!

☻/|sDn|
/▌
/ \

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@kerimcem, denilen insanalr tarihte her daim ortaya çıkmış, insanların gönüllerini koyduklarıı işe bırakın destek olmayı, nasıl altına çomak sokar, köstek olurum diye yırtınmışlardır, bunun gibiler tarihte matbayı da ülkeden kovmuşlardır...

bu kerimcem gibi insanalra destek değil de köstek olan kişileri ayıplıyorum, kınıyorum ve yazıkları olsun diyorum, sizin gibi insanlarla aynı ülke de olmak ne utanç verici...

destek olmuyorsunuz bari, insanları rahat bırakın, emekleri görün, saygı duyun...insanalrın hevesini kaçırmayın..

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kerimcem konuşma batıyosun....:)

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten hiç birşey yazmıyacam yorum yapmıycam bu konuda herkeze başarılar umarım güzel bi iş çıkar.saygılar..

alp061

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah kolaylık versin.
Daha önce çeviri yapmayan biri için ingilizcesini oku karşısına türkçesini yaz kadar kolay görünsede bu iş, inanılmaz sıkıcı ve zor. Konunun ingilizce bilmeklede pek alakası yok gibi.
Daha önce Rollback RX , Voip gibi birkaç programı çevirdim sonra bi baktım türkçe text bazan daha uzun olduğu için program üzerinde gözükmüyor, eksik gözüküyor veya hiçalakasız bişey çıkıyor ortaya. Uzun süre orjinalinden kullanıp programa tam hakim olduktan sonra çeviri daha kolay sanırım.
İngilizcenin yanında çok iyi bir Türkçe bilgiside gerekli.
Galiba 4-5 ay içinde orjinal türkçesi piyasaya sunulacak. Değermi uykusuz kalmaya?

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu işin sonu hüsranla bitecek gibime geliyor ...

hüsrandan neyin kastedildiğin anlayamadım ama...

yaparız kullanırız kime ne...:wheelchair:

biraz da windows 7'nin türkçe dil paketi var mı diye net'te ararken diğer birçok dilin olup da neden bizim dilimizin olmaması canımı sıktı..

olumsuz yorumları SAGO'ya havale ediyorum ;)
[SDNTV]http://shiftdilit.googlepages.com/05-sagopakajmer-heptaarruzvar.mp3[/SDNTV]

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Şu ana kadar 60 dil dosyası çevirdim
300 e yakın var şu anda da onlarla cebelleşiyorum :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Gayret arkadaşlar, yetişmeyen yerde yetişiriz haberiniz olsun :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bence elinizi çabuk tutun çünkü şuanda birazı çevirilmiş hali var.

alnt2.jpg

alnt3.jpg

alnt4.jpg

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Milar motor takıp çalışıyoruz
Bak benim daha yarın yabancı dil sınavım var ona çalışmadım win 7 türkçeleştirme yapıyorum ve diğer arkadaşlarında bu hassasiyeti göstermesini istiyorum ...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Aslında benim demek istediğim tartışma olmadan katılan kişilerin bu çeviri olayına yoğunlaşmaları.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Yok canım ne tartışması :D
onuda nerden çıkardın :D

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Amaci ne simdi bu linkin? :icon_-1:
Varsa boyle bir calisma biz birakalim?
Yok ala bula ne kadari cevirildigi belli olmayan cevirilerin reklami ise ayri baslik acin.
Nedir bu simdi ?
Projeye katilan butun katilimcilardan her kim birakmak istiyorsa birakabilir.
Cevirebildigi yerleri kullaniriz yeter.
Buda iyi bir ders olsun bize!

☻/|sDn|
/▌
/ \

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sinirlenmeye gerek yok...
herkes istediğini istediği yerde paylaşabilir...sakıncası yok bence...
bakalım içinde ne varmış ..değil mi :)

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@kerimcem, denilen insanalr tarihte her daim ortaya çıkmış, insanların gönüllerini koyduklarıı işe bırakın destek olmayı, nasıl altına çomak sokar, köstek olurum diye yırtınmışlardır, bunun gibiler tarihte matbayı da ülkeden kovmuşlardır...

bu kerimcem gibi insanalra destek değil de köstek olan kişileri ayıplıyorum, kınıyorum ve yazıkları olsun diyorum, sizin gibi insanlarla aynı ülke de olmak ne utanç verici...

destek olmuyorsunuz bari, insanları rahat bırakın, emekleri görün, saygı duyun...insanalrın hevesini kaçırmayın..
Bu açıklamayı başka kötü niyetli insanlar için hortlatayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...