arkadaşlar kötü haber 7077 nin mui packi dosyalrı 7100 rc ye uymuyomuş şuan bütün dünya eng kullanıyo nezaman çıkacak diyede herkez biribirine soruyoo...
baştan söyleseydin ya amacım projenize parmak sokup, yaptığınız işi sabote etmek ve kendi projemi yaymak. bileydik sana yardım ederdik![]()
RapidShare Webhosting + Webspace
ayrıca bunu kurabilirisniz ana yerler bayaa yaklaşık win7 %30 türkçe yapıyoo istediğiniz anda default ayarlarada donebilirsiniz merkatme sivaspor sizn paketinizde çıktığında ilk once kullananlardan biri ben olcam orj.. paket çıkmassa..
Bu işin sonu hüsranla bitecek gibime geliyor ...
RapidShare: Easy Filehosting
kısmen türkçeleştirme yaması
Kardeşim yaptığın doğrumu ¿RapidShare: Easy Filehosting
kısmen türkçeleştirme yaması
Bu açıklamayı başka kötü niyetli insanlar için hortlatayım.@kerimcem, denilen insanalr tarihte her daim ortaya çıkmış, insanların gönüllerini koyduklarıı işe bırakın destek olmayı, nasıl altına çomak sokar, köstek olurum diye yırtınmışlardır, bunun gibiler tarihte matbayı da ülkeden kovmuşlardır...
bu kerimcem gibi insanalra destek değil de köstek olan kişileri ayıplıyorum, kınıyorum ve yazıkları olsun diyorum, sizin gibi insanlarla aynı ülke de olmak ne utanç verici...
destek olmuyorsunuz bari, insanları rahat bırakın, emekleri görün, saygı duyun...insanalrın hevesini kaçırmayın..
EVET TÜRK OĞLU TÜRKKÜM KUŞADASI BİLGİN OLSUN.:euro:Hocam Türkiyede yaşayan Türk müsünüz acaba? kullandığınız Türkçe ilgimi çekti de, teşekkürler, eksik olmayın.