- Konuyu başlatan
nsgnc benim bitirdiğim kısmı kontrol edebilirsin istersen? sende bu görevi üstlen ne dersin![]()
orionuke projeden ayrilmistir.
Onun cevirdigi bolumler haric tutulacagi icin ona paylastirilan dosyalari almak isteyen ama sozune guvenilir ve yari yolda birakmayacak arkadaslar var ise.
wintrmui@gmail.com adresine mail yazabilir.
Kimse cikmaz ise o bolumude 500 parcanin yanina eklemek zor olmayacak.
Coklu basvurular halinde dosyalari esit parcalara bolecegim.
Not: O bolum sifirdan yeni bastan cevirilecektir
☻/|sDn|
/▌
/ \
Bende bi parça daha alabilirim
zorlanan arkadaşlar varsa hemen alıyım
yahu arkadaslar benim mesajlarımın hicbirine cevap gelmedi kacgundur, kontol de ediyorum madem ben birseylere el atamadım bari projeden ismimi kaldırın da calısmada emegi gecen arkadaslara saygısızlık olmasın; projede emegi gecen herkese kolay gelsin
384 değil 346Belki o yüzden cevap gelmiyodur, yanlış yere atıyosundur
Bu arada katılımcılara yazmışsın ama ben onu katliamcılara diye okudum. Psikoloğa gitmem lazım sanırım![]()
Sivaspor, Türkçe karakter kullanmadığın için ben de "katliam" olarak ilk başta384 ne ya :mrgreen:
Evet katliamci olmusuz heptencenek
☻/|sDn|
/▌
/ \
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler...:|
kerimcem, Bu yazıyı buraya yazdıran amaç nedir?7100 bugece veya 2 gun içersinde %100 geliyoo sızıyoo bence onu bekliyin bizman belki uyumsuzluklar vardır zaten çoğu insan 7100 e geççeği için sizin açınızdadda bi problem olmasın diye..
Hocam Türkiyede yaşayan Türk müsünüz acaba? kullandığınız Türkçe ilgimi çekti de, teşekkürler, eksik olmayın.puroplem yok pitirdihiniz hemen denemek istiyorum dört gözlebekliyorum kolaygelsin.puroplemolursada önemli dehil yarımsaatte halederiz formatlaaa.herkeze saygılar ..
hala çeviriye destek gerekiyorsa bende bir ucundan tutayım. Windows7 kurmadım kurmucam daMaksat çorbada tuz
olgunkaya2002@gmail.com'a bir mail atarsanız kullancağım programı ve parçamı seve seve bende çorbayı tuzlarım![]()