Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kısaca açıklayacak olursam; Windows7'nin orjinal iconları gerekiyor.
Birçok sitede araştırma yapmama rağmen bulamadım.Ama sadece iconlar tema istemiyorum..
Eğer o dosyaları tema yüklerken değiştirdiyse ki bu mümkün eski simgelere ulaşamıyordur. Eğer böyle bir durum söz konusu ise birimiz o dll leri upload ederiz
Nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Orjinal iconlar olur ya hani bilgisayarım simgesi belgelerim simgesi felan bende onu istiyorum. Arkadaşımın format cdsinden format attım şuan eski kullandığım win7 gibi değilde yeni iconlar var resimde koyayım..
4shared.com yasaklı olduğu için DNS değiştirmen gerekiyor (8.8.8.8/8.8.4.4).
Kuruluma başlamadan önce 'Kullanıcı Hesabı Denetimi' ni kapatmanız gerekiyor Denetim Masası \ Kullanıcı Hesapları \ Girişi Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarları. İnstall yazan cmd dosyasına tıklayın ve seçeneklerden birini yazın yüklemek için 1.e basın iptal için 2.ye text i* okumak için 3.e basın.Yüklemeden sonra pc reset istiyecek reset atın.Kurmadan önce Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturuyor...
Kaldırmak istiyorsanız tekrardan İnstall diyoruz ve uninstall ı seçeneği çıkıyor* ve* daha sonra Sistem Geri Yükleme yapıyoruz...
dj sms kardeşim teşekkür ederimde senin up ladığın şeyi indirip kurunca haliyle res istiyor res te atınca bilgisayar bidaha açılmıyor. Tekrar format atmak zorunda kaldım.
Formattan önce Windows 7 yi F8 başlatıp Başlangıç Onarmayı Deneseydin keşke.
Kullandığın Win7 modifiyeli olduğu için sorun çıkartıyor bence temiz bir Windows 7 DVD si bulmalısın.