Gojisoli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Windows dosyaları bozulmuş.Yeni bir Windows kurmanız gerekWindows 7 şoyle bir hata aliyorum bi yardim edebilirmisiniz arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözünûrluk biraz dusuk kusuruma bakmayin
Hocam önce temiz format at sonra eğer düzelmezse tamirciye göster sorunun nereden kaynaklandığını söylesin eğer harddiskse sorun evet aynı harddiski takarsan çalışır. Ama önce mutlaka sorunun nereden kaynaklandığını sor tamirciye. Yanlış bir işlem uygularsan bilgisayarın tamamen bozulabilir. O yüzden formatla düzelmezse kesinlikle tamirciye göster o söylesin sorunu.Hocam peki format islemini yapiyorum ama bir takim olaylar oluyor sizin talimatlarınızda nasıl atacağım biosdan
Ha birde benim harddiskten aynisi bi arkadaşda var aynı pc herşey ayni onun harddiski taksam benimkine calisirmj
Hocam bana bi format nasıl atılacak talimatları soylermisinizHocam önce temiz format at sonra eğer düzelmezse tamirciye göster sorunun nereden kaynaklandığını söylesin eğer harddiskse sorun evet aynı harddiski takarsan çalışır. Ama önce mutlaka sorunun nereden kaynaklandığını sor tamirciye. Yanlış bir işlem uygularsan bilgisayarın tamamen bozulabilir. O yüzden formatla düzelmezse kesinlikle tamirciye göster o söylesin sorunu.
Windows sürümü ne windows 7 mi sonra yanlış talimat vermeyeyim ?Hocam bana bi format nasıl atılacak talimatları soylermisiniz
Hocam ilk başta Windows 7-8.1-10 .iso'su indirmeniz gerekiyor.Hocam bana bi format nasıl atılacak talimatları soylermisiniz
Hocam ben usb hazirladim benim pc ultimate win 7 ultimate isoyi rufus ile hazirladimHocam ilk başta Windows 7-8.1-10 .iso'su indirmeniz gerekiyor.
Windows sürümü ne windows 7 mi sonra yanlış talimat vermeyeyim ?
Peki bu adımdan sonra biosda hangi ayarı yapıcamHocam ilk başta Windows 7-8.1-10 .iso'su indirmeniz gerekiyor.
Tamam hocam bilgisayarı tamirciye götürün hdd bozuk olabilir eğer hdd bozuksa değiştirin başka bir donanımsal sorunsa tamirci halletsin bu arada sonucu buraya yazarsınHocam ben usb hazirladim benim pc ultimate win 7 ultimate isoyi rufus ile hazirladim
Aynen hocam windows7 ultimate
Peki bu adımdan sonra biosda hangi ayarı yapıcam
Hocam ben aslinda bu hatayi almadan once pc ye birşey yuklemiyordum pcyi kapatırken işlem tamamlanıyor lutfen fişi cekmeyiniz diye bir ekran geldi 1/3 2/3 3/3 diye
Bir sorum olacak ben usb yi 1st ye alıp kaydediyorum ama gene hata aldığım ekrana yönlendiriyor
Hdd bozuk galiba:/
Tamamdır hocam şu an tamirciye götürecek durumda değilim bu yüzden aynısından arkadaşta var onu alıp takayim eğer olursa sorun hdd'de dirTamam hocam bilgisayarı tamirciye götürün hdd bozuk olabilir eğer hdd bozuksa değiştirin başka bir donanımsal sorunsa tamirci halletsin bu arada sonucu buraya yazarsın
Peki bu performans acısından nasıldır linux daha once hiç kullanmadım hafifmidir kullanımı hoşmudurLinux Mint mate seni çağrıyor 7 öldü ona yolver gitsin...
www.linuxmint.com
Peki bu performans acısından nasıldır linux daha once hiç kullanmadım hafifmidir kullanımı hoşmudur
Oyun oynamıyorsan olabilir.Peki bu performans acısından nasıldır linux daha once hiç kullanmadım hafifmidir kullanımı hoşmudur
Oyun oynuyorum pc yi genellikle iyun için kullaniyorumOyun oynamıyorsan olabilir.
Linux pek yaramayabilir ozaman.Oyun oynuyorum pc yi genellikle iyun için kullaniyorum