Yardım Windows7 acilmiyor

Gojisoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Windows 7 şoyle bir hata aliyorum bi yardim edebilirmisiniz arkadaşlar

Çözünûrluk biraz dusuk kusuruma bakmayin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220318-205432_Gallery.jpg
    Screenshot_20220318-205432_Gallery.jpg
    81.9 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20220318-205732_Gallery.jpg
    Screenshot_20220318-205732_Gallery.jpg
    97.2 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen moderatör:

WarpedSplash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
43
Formatlayın temiz kurulum yapın hocam. Windows dosyaları bozuksa yapacak birşey yok yine olmuyorsa disk arızalı olabilir belki de

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Windows 7 şoyle bir hata aliyorum bi yardim edebilirmisiniz arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözünûrluk biraz dusuk kusuruma bakmayin
Windows dosyaları bozulmuş.Yeni bir Windows kurmanız gerek

Endless Astronauts

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Hocam format atıp yeni Windows kurmalısın ama donanımsal bir sorunu da olmuş olabilir format atınca düzelmezse tamirciye götür

Gojisoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam peki format islemini yapiyorum ama bir takim olaylar oluyor sizin talimatlarınızda nasıl atacağım biosdan

Ha birde benim harddiskten aynisi bi arkadaşda var aynı pc herşey ayni onun harddiski taksam benimkine calisirmj

Endless Astronauts

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Hocam peki format islemini yapiyorum ama bir takim olaylar oluyor sizin talimatlarınızda nasıl atacağım biosdan

Ha birde benim harddiskten aynisi bi arkadaşda var aynı pc herşey ayni onun harddiski taksam benimkine calisirmj
Hocam önce temiz format at sonra eğer düzelmezse tamirciye göster sorunun nereden kaynaklandığını söylesin eğer harddiskse sorun evet aynı harddiski takarsan çalışır. Ama önce mutlaka sorunun nereden kaynaklandığını sor tamirciye. Yanlış bir işlem uygularsan bilgisayarın tamamen bozulabilir. O yüzden formatla düzelmezse kesinlikle tamirciye göster o söylesin sorunu.

Gojisoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam önce temiz format at sonra eğer düzelmezse tamirciye göster sorunun nereden kaynaklandığını söylesin eğer harddiskse sorun evet aynı harddiski takarsan çalışır. Ama önce mutlaka sorunun nereden kaynaklandığını sor tamirciye. Yanlış bir işlem uygularsan bilgisayarın tamamen bozulabilir. O yüzden formatla düzelmezse kesinlikle tamirciye göster o söylesin sorunu.
Hocam bana bi format nasıl atılacak talimatları soylermisiniz

Gojisoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam ilk başta Windows 7-8.1-10 .iso'su indirmeniz gerekiyor.
Hocam ben usb hazirladim benim pc ultimate win 7 ultimate isoyi rufus ile hazirladim

Aynen hocam windows7 ultimate
Windows sürümü ne windows 7 mi sonra yanlış talimat vermeyeyim ?

Hocam ilk başta Windows 7-8.1-10 .iso'su indirmeniz gerekiyor.
Peki bu adımdan sonra biosda hangi ayarı yapıcam

Hocam ben aslinda bu hatayi almadan once pc ye birşey yuklemiyordum pcyi kapatırken işlem tamamlanıyor lutfen fişi cekmeyiniz diye bir ekran geldi 1/3 2/3 3/3 diye

Bir sorum olacak ben usb yi 1st ye alıp kaydediyorum ama gene hata aldığım ekrana yönlendiriyor

Hdd bozuk galiba:/

Son düzenleme:

Endless Astronauts

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Hocam ben usb hazirladim benim pc ultimate win 7 ultimate isoyi rufus ile hazirladim

Aynen hocam windows7 ultimate

Peki bu adımdan sonra biosda hangi ayarı yapıcam

Hocam ben aslinda bu hatayi almadan once pc ye birşey yuklemiyordum pcyi kapatırken işlem tamamlanıyor lutfen fişi cekmeyiniz diye bir ekran geldi 1/3 2/3 3/3 diye

Bir sorum olacak ben usb yi 1st ye alıp kaydediyorum ama gene hata aldığım ekrana yönlendiriyor

Hdd bozuk galiba:/
Tamam hocam bilgisayarı tamirciye götürün hdd bozuk olabilir eğer hdd bozuksa değiştirin başka bir donanımsal sorunsa tamirci halletsin bu arada sonucu buraya yazarsın

Gojisoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamam hocam bilgisayarı tamirciye götürün hdd bozuk olabilir eğer hdd bozuksa değiştirin başka bir donanımsal sorunsa tamirci halletsin bu arada sonucu buraya yazarsın
Tamamdır hocam şu an tamirciye götürecek durumda değilim bu yüzden aynısından arkadaşta var onu alıp takayim eğer olursa sorun hdd'de dir