Windows xp 'ye format atmam gerekiyor

rose3434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc den çok iyi anlyan biri değilim. bi kaç işimi görürüm eğlencesine takılırım bide format atarım o kdar neyse işte format cd m çizilmiş çalışmıyo :( internetten indirmeyi düşünüyorum bu sitede link yasak değilse link verebilirmisiniz? eğer yasaksa sorularım var kafamda
pc açılırken normal sadece windows xp yazıyo bilgisayardan özelliklere tıkladım aynen şu şekilde yazıyo
Sistem: Microsoft Windows XP Professional Versiyon 2002 Service Pack 3 yazıyo

demekki bende yüklü olan windows XP sp3 bn netten mesela sp2 indirip format atmaya çalışcam farklı bişey yapmam gerekiyomu sonuçta farklı bişey kuruluyo ? lütfen yardım edin :(

(çok uzun oldu bilenler için saçma soru da olmuş olabilir kusura bakmayın)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Farklı bir işlem yapılmıyor ama bence boşuna sp2'yi yükleme. En güncel XP sürümü sp3 olan çünkü hatalardan arındırılmış ve daha stabil. Ya da eğer kullandığın lisans kendi orjinal lisansın değilse Windows 7 ya da ben korsan kullanmam diyorsan (ki bence doğru olan bu) Windows 8 yüklemeyi düşünmelisin.

Bu arada biz de korsan linklerin paylaşımı yasak ama istersen Windows 8 linkini verebilirim sana :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Neden sp2 kurasınki nette Windows XP Professional Service Pack3 var sp3 kurmanı öneririm..

rose3434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farklı bir işlem yapılmıyor ama bence boşuna sp2'yi yükleme. En güncel XP sürümü sp3 olan çünkü hatalardan arındırılmış ve daha stabil. Ya da eğer kullandığın lisans kendi orjinal lisansın değilse Windows 7 ya da ben korsan kullanmam diyorsan (ki bence doğru olan bu) Windows 8 yüklemeyi düşünmelisin.

Bu arada biz de korsan linklerin paylaşımı yasak ama istersen Windows 8 linkini verebilirim sana :)
teşekkür ederim ne yüklüyse ben yine onu yükleyim :) yüklü olan orjinaldi cdde orjinaldi ama pc çok yavaş orjinal cdler fazla pahalı bilmiyorum. sistem bilgilerinde ki yazanı doğru anladım yani pcmde yüklü olan sp3 dimi?

bir sorum daha var flasha yükleyip o şekilde format atmam mümkünmü?

Neden sp2 kurasınki nette Windows XP Professional Service Pack3 var sp3 kurmanı öneririm..
sp2 diye misalen sordum zaten pcmde ne yüklüyse memnumum işimi görüyo aynısını yüklerim yine. cevabınız için teşekkürler

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Evet sp3, şu şekilde arayıp bulabilirsin: http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./M6H2jL

Kurulum sırasında kendi orjinal ürün anahtarınızı yazarsanız sorun çıkmaz.

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xp kullanan kadımı ki? gel sende vazgeç derim::))

rose3434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet sp3, şu şekilde arayıp bulabilirsin: http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./M6H2jL

Kurulum sırasında kendi orjinal ürün anahtarınızı yazarsanız sorun çıkmaz.
çok teşekkür ederim birazdan indirip deniycem flashla format atmak mümkünmü?

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu arada usbden format atmak bazen sorun cikartabiliyo :P

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16