Windows XP SP3'ten Son Haberler

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bundan üç sene önce bile haberleri etrafta gezinmeye başlayan Service Pack 3, kısa süre sonra kullanıcılarla buluşacak. Son gelişmeleri açıklıyoruz.

Microsoft'un oyunu kendi sahasında kabul eden işletim sistemi Windows XP, Windows Vista'dan gelen atakları orta sahadaki hakimiyetiyle bertaraf ediyorken, Service Pack 3 geldiğinde oyunun rengi ne kadar değişir, kestirmesi güç. Aslında Microsoft, Windows XP'ye olan desteği kesmeyecek olsa, bu kararlılıkla çalışmaya ve piyasada satılmaya devam etmesi işten değil. Ama her işletim sistemi bir şekilde ya güncelleniyor ya da yerini yenilere bırakıp devam ediyor.

Son Haberler

En son gelişmelere göre (ki resmî kaynaklardan henüz bir şey duymadık) Nisan'ın ikinci yarısında gelecek olan Windows XP Service Pack 3, iki dil dalgası halinde kullanıcılara ulaşacak. Birinci dalgada Basitleştirilmiş Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Japonca ve Korece bulunacak. Türkçe ise ikinci dalgada gelen dillerden olacak. Yani SP3'ün çıkışından 3 hafta sonra Türkçe'sini de görebileceğiz.

İki Sürümde Tümleşik Gelmeyecek

Windows XP içine Service Pack 3 yerleştirilmiş olarak satılmaya devam edecek; fakat iki sürüm bu durumdan faydalanamayacak. Tablet PC Edition ve Media Center Edition ürünlerine, yeni bir bilgisayarla bile alsanız, sonradan SP3 kurmak zorunda kalacaksınız.

SDN -
http://shiftdelete.net

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
biizm elemanlar sp3 entegreli xp yapar hemen

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hatta torrentler dolaşıyormuş bile

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bildiğim kadarıyla bazı işlemlerle SP2 XP'nin üzerine entegre edilebiliyordu.Acaba aynı şey bu SP için de geçerli mi???

pars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcesi gelsede güncelleme yapmaktan kurtulsak

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
güncellemeleri kapadım bekliyorum (:

nfmtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi sp3'le xp'de değişen tam olarak ne olacak?

Mbt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelse artik :)
nfmtr dedi ki:
şimdi sp3'le xp'de değişen tam olarak ne olacak?
SP3 te açiklar giderilecek gerekli eklemeler yapilacak :)