Windows XP Service Pack 3 Türkçe'yi indirin

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Türkçe Windows XP Service Pack 3 çıktı. Şu ana kadar Windows XP için gereken tüm yamaları birarada bulunduran bu hizmet paketini tek tıklamada indirin.

Window Vista SP1 'den sonra sıra en büyük güncelleme operasyonu sırası Windows XP'ye gelmişti. Beklenen yama akşam saatlerinde yayınlandı. Bu hizmet paketi ile birlikte, Windows XP'den sonraki yamaları tek bir hizmet paketinde bulundurmuş olacaksınız. Bilgisayar kullanıcıları tarafından merak edilen bir başka soru da, Windows XP SP3'ün SP2'yi de içinde bulundurup bulundurmadığı oldu. Özetlemek gerekirse, Windows XP Service Pack 3, daha önceki hizmet paketlerini de (SP1, SP2) kapsıyor. O nedenle XP kurulum CD'nizden işletim sisteminizi yükledikten sonra sadece Service Pack 3'ü kurmanız yeterli. Bu şekilde, hem bilgisayarınızaki birçok hata giderilmiş oluyor hem de daha güvenli hale geliyor.

xp_sp_3.jpg

:: Türkçe Window XP SP3'ü indirmek için buraya tıklayın. (303 MB - 32 Bit için)

Bilgi için: Microsoft
SDN - http://shiftdelete.net

Güncelleme

Saatlerce download işlemine, kurulum adımlarını beklemeye, şifre aramaya ayar yapmaya gerek yok. SP3 eklenmiş Türkçe Windows XP Kurulum CD'si hazırlıyoruz.

nLite isimli yazılım sayesinde, yeni çıkan Türkçe Service Pack 3'ü, Windows XP Kurulum CD'sine dahil ederek sonraki işletim sistemi kurulumlarınızı çok daha kolay yapabiliyorsunuz. Aşağıdaki adımları uyguladıktan sonra işletim sistemi kurmak için tek yapmanız gereken şey, yeni oluşturduğunuz kurulum CD'nizi bilgisayarınıza takmak ve kurulumu başlatmak. Gerisini nLite hallediyor.

Adım Adım İzleyin

Dersi izlemek için buraya tıklayın.

Neler yapıyor?

:: Türkçe SP3 dahil ediyor
:: Yamaları dahil ediyor
:: XP Key (ürün anahtarı) giriyor
:: Ağ ayarlarını giriyor
:: XP'de olmayan sürücüleri yüklüyor
:: Size özel kullanıcı hesabı oluşturuyor
:: CD'ye özel dosyalarınızı da ekliyor
:: Kullanmadığınız bileşenleri kaldırır
:: Bootable ISO oluşturur

Hazırlayan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Haberi önce yayınlamak için bu kadar acale neden acep ???

Mesajında download xp sp3 diyo, ama download kelimesıne linki entegre etmemişin.Kaynakda yok.Biraz dikkatli olalım lütfen.Bazen hırs insana doğruyu yanlış yaptırır.Eğer düzeltmessen konunu senin konun silinip "coldnight"ın konusu kalıcak...

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
XP CD'me hemen entegre edeyim. Zira kurmam gereken bir bilgisayar mevcut.

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
arkadaşlar ben bu entegreyi yaparken cd den boot almayı yapamadım yardım edebilecek varmı?

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
jonjon arkadaşıma katılıyorum bende yapamadım birisi video yapamazmı bi zahmet yapanın elleri dert görmesin

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Download Bitti, Recoveryden Xp'yi yeniden Kurup Üstüne hemen Sp3'ü Kuracağım. İzlenimlerimi buraya Aktarırım ;)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
PcMaSTeR dedi ki:
Download Bitti, Recoveryden Xp'yi yeniden Kurup Üstüne hemen Sp3'ü Kuracağım. İzlenimlerimi buraya Aktarırım ;)

Recoveryden xp kurmak mı o.O

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Biraz önce XP CD'sine entegre ettim. Gayet güzel çalışıyor. Tabi henüz bilgisayara bu CD'den kurmadım.

jonjon indirmiş olduğun rar dosyasından çıkan bbie.exe ve bbie.lic dosyalarını örneğin D sürücüsüne BBIE isimli klasör açıp içine kopyaladıktan sonra CMD'ye sırayla

D:

CD BIBE

yazdıktan sonra
bbie x: yapman gerekiyor. x tabi CD'nin takılı olduğu sürücü.
Diğer bütün işlemler sitede yer alıyor.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
sp3 paketini kurdum biraz da olsa sistemde hızlanma var.

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bende sp2 yüklü sp3 indirip kursam bi sorun olurmu sp2yı kaldırmama fln gerek var cdye yazma falan dıosun nasıl oluo bı yardımcı olurmusn lutfen

sevindi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
needforspeed dedi ki:
arkadaşlar bende sp2 yüklü sp3 indirip kursam bi sorun olurmu sp2yı kaldırmama fln gerek var cdye yazma falan dıosun nasıl oluo bı yardımcı olurmusn lutfen

direk aç kur bişi olmaz

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hızlanmayı bende farkettim hoşgeldin ekranı daha hızlı geçiyor pc ' de rahatladı gibi

Xp üstüne kursan bişi olmaz

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ibrahimkaraduru dedi ki:
BENİM BİLGİSAYAR ZATEN XP ÜZERİNE KURSAM OLUR MU?

XP için hazırlanmış bir hizmet paketi bu zaten. Dirket olarak indirin ve kurun. ;)

garfi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
heyooo..tarihinin en son yaması

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Vay be, ölmeden önce bunu da gördük ya, artık gam yemem (Aman Allah gecinden versin)

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
benim bildiğim şubat 2005 den beri falan service pack 3 bekliyoruz :)

Agreliyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya Arkadaşlar ben bu işten hiç bişey anlamadım.
mesela cd yi entegre ettim demek ne demek.

birisi sevgilisinin hatırına şu işi adım adım bize anlıyacamız dilde anlatsa da biz de dua etsek.
Allah sevgiline kavuştursun die ha.
[glow=red,2,300][/glow]
olmas mı.??? (L)

mesela ŞU YAZIDAN HİÇ BİŞEY ANLAMADIM

Biraz önce XP CD'sine entegre ettim. Gayet güzel çalışıyor. Tabi henüz bilgisayara bu CD'den kurmadım.

jonjon indirmiş olduğun rar dosyasından çıkan bbie.exe ve bbie.lic dosyalarını örneğin D sürücüsüne BBIE isimli klasör açıp içine kopyaladıktan sonra CMD'ye sırayla

D:

CD BIBE

yazdıktan sonra
bbie x: yapman gerekiyor. x tabi CD'nin takılı olduğu sürücü.
Diğer bütün işlemler sitede yer alıyor.

Agreliyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orjinal olmayan Windosw yazılımlarına kursak bi sıkıntı olur mu ???????*

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende bir soru sorayım, diyelim ki sp3'ü kurtuk fakat pc'de bazı sorunlar çıktı. tekrar bu sp3 kaldıra bilirmiyiz.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Agreliyaz öncelikle forum kurallarını okursan iyi olur.
http://forum.shiftdelete.net/index.php?topic=181.0

Eğer elinde bir Windows XP SP2 CD'si varsa bu CD, XP SP3 dosyası ve BBIE isimli programcık ile boş bir CD'yi Windows XP SP3 CD'si yapabilirsin. Yani bilgisayarına bu CD ile Windows XP kurduğunda sistemin otomatik olarak Windows XP SP3 olur. Önce XP SP2 sonra üzerine SP3 kurup fazladan zahmet çekmiş olmazsın.

Aşağıda bu konu ile ilgili yazının bağlatısı var.

http://www.chip.com.tr/konu/Service-Pack-3-lu-XP-CD-si-nasil-yapilir_6642.html

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Talha'nın dediği gibi Nlite ile yapın :D

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ya arkadaslar benim sze bi sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olucam
bende acer aspire 5630 marka bi laptop var benim sormak istediğiim ben bu sp3 yüklersem her format attığımda pc sp2 mi yükler yoksa sp3 te ddevammı eder
eğer sp3 te devam etmesse ne yapabilirim devam etmesi için ayrıca çok gerekliimidir bu sp3 yüklemek cevaplarsanız çok sevinirim
asli_demir81@hotmail.com bu benim mail adresim yardımcı olursanız bana mail de atabilirsiniz ilgilenen arkdaslara şimdiden teşekkür ederim

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
bende yüklenirken erişim engellendi hatası verdi

ne yapacam

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
paşazede dedi ki:
ya arkadaslar benim sze bi sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olucam
bende acer aspire 5630 marka bi laptop var benim sormak istediğiim ben bu sp3 yüklersem her format attığımda pc sp2 mi yükler yoksa sp3 te ddevammı eder
eğer sp3 te devam etmesse ne yapabilirim devam etmesi için ayrıca çok gerekliimidir bu sp3 yüklemek cevaplarsanız çok sevinirim
asli_demir81@hotmail.com bu benim mail adresim yardımcı olursanız bana mail de atabilirsiniz ilgilenen arkdaslara şimdiden teşekkür ederim
format derken acer recorvery diye bi program var içinde yani xp cd si yok direk bu program ile xp yi kuruyorum yanılma olmasın