Çok daha hızlı, kopyalamalar, taşımalar, yüklemeler (Vista deneyimim fazla olmadığı için Xp ile mukayese ederek sonuçlarımı ona göre yazıyorum) 64 Bit Explorer varki çok hızlı bir şekilde Web sitelerini açıyor ama Flash Player 64 Explorer versiyon 64 Bit olmadığı için Flash animasyonlar çıkmıyordu, hata veriyordu..Xp de kullandığım programların genelini yukledim hiç sorun yaşamadım, 32 bitli programlarda çalıştı sorunsuz, bir tek Moonstar yüklemedi
, heradle 16 bitlik bir program olduğu için mi bilemiyorum? daha basit bir çalışma programı içinde sanki, Pc ye yük binmiyor,
Ama ilginç olan kimse değinmemiş arkadaş çok panik yazmış yani sanki nedir Gezegen mi degiştiriyoruz Korkuyorum, falan filan
Alt tarafı program la kuracan kurcalayacan deneyecen begenirsen kulalnırsın begenmezsen kullanmazsın ama 98 den Xp ye geçiş gibi 1-2 yıla kalmaz mecburen geçmek zorunda kalırsın, bu telaşenin boyutu biraz abartılı saçma geldi...

Ama ilginç olan kimse değinmemiş arkadaş çok panik yazmış yani sanki nedir Gezegen mi degiştiriyoruz Korkuyorum, falan filan