Windows XP Kullanıcılara Zaman Sınırı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0xiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0xiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Forumda "istek" bölümü bulamadım bu sebeple, konuyu burada açtım.
3 kardeşim var ve pc üzerinde çok fazla zaman geçiriyorlar o yüzden derslerine çalışmıyor.
Pcye şifre koyup tamamen yasaklamak istemiyorum. Hepsine ayrı ayrı zaman sınırı getirebileceğim bir program arıyorum. ComputerTime diye bir program buldum o da 2 haftalık deneme sürümü çıktı. Bu tip programların ücretsiz olanını bulabilir miyim?
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

shlmgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Windows 7 de ebeveyn kontrolü diye bir olay var ama hiç denemedim dikkatimi çektiği kadarıyla tüm bu istediklerini yapa biliyor yen kullanıcı tanımlarken bu istediklerini belirtebiliyorsun

0xiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows xp kullanıyorum..
teşekkürler yine de..

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
windows 7 ye geçin derim bu dedikleriniz var

Audyseus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İstediğini yapacak bir program var. Adı Netron-Gözcü. Ücretsiz indirebilirsin.

Yazılım hakkında :

Artık çocuklarınızı Netron Gözcü ile Internet'teki zararlı sitelerden koruyabileceksiniz..! Bu yazılım üstelik ücretsiz olarak sadece orijinal Microsoft Windows XP kullanıcıları için. (Varsayılan yüklemeyi Netron sitesi üzerinden verdik. Alternatif yükleme Microsoft'un sitesindendir ve Windows doğrulaması gerektirir.)

Ziyaret edilmesini istemediğiniz web sitesi isimlerini yazarak veya sakıncalı bulduğunuz kelimeleri Netron Gözcü'ye yazarak çocuklarınızın istemediğiniz zararlı içerik bulunan sitelere girişini engelleyebilirsiniz.

Netron Gözcü ile bilgisayar ve internet kullanımına zaman sınırı tanımlayabilir, sadece sizin istediğiniz zamanlarda çocuklarınızın bilgisayarı kullanmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarınızda yüklü diğer yazılımların sadece sizin istediğiniz zamanlarda çalışmasını sağlayabilir, ziyaret edilen siteleri kullanım günlüğünde görüntüleyebilirsiniz.

Program çalışmak için .NET Framework 1.1 kurulumuna ihtiyaç duymaktadır. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz (.NET Framework 2 sürümü ve 1.1 sürümüne ulaşacaksınız).

Netron Gözcü uygulaması tamamen Netron Yazılım tarafından Microsoft için geliştirilmiştir. Ürünün tüm sorululuğu Netron Yazılım'a aittir.

İndirme Linki :http://www.tamindir.com/downloading/12398/Netron_Gozcu_-_Ebeveyn_Kontrol_Yazilimi.htm

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşım bu kadar teferruata gerek yok. bak bilgisayara şifre koy kardeşlerinden biri bilgisayara bakacağı zaman aç bilgisayarı. çalıştıra gel ve "tsshutdn 3600" yaz. açılan pencereyi kapatmadığın sürece 1 saat sonra bilgisayar otomatik kapanır. 3600 yerine istediğin bir sayı yazabilirsin ancak saniye cinsinden olması lazım.
Not: herhangi bir şüphen olmasın bende kullanıyorum ara sıra. bilgisayarına zarar vermez yani...

0xiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Audyseus yardımın için teşekkürler, verdiğin program güzel ama onda zaman sınırını bütün kullanıcılara uyguluyor, yani istediğim kişiye istediğim kadar zaman atayamıyorum, sadece hangi saatler arası bilgisayara erişilebileceğini ayarlayabiliyorsun. Yine de yasaklamak istediğim birkaç siteyi (örneğin facebook oyunları ve iddaa siteleri) o program sayesinde yasaklayabildim bu açıdan işime yaradı.

@tarkan255 Dediğin şeyi yapabilmem için evde olmam lazım ki bu mümkün değil. Teşekkürler..

musad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım xp ye kullanma kısıtlaması getirmek istiyorsan inet protector diye program var istediğin programı istediğin siteyi ve istediğin zaman internet ayarlaması yapabiliyorsun..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de Kids Pc Time diye bi program buldum. şimdi deniyorum