itsarmani
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Kafayı yemek üzreyim arkadaşlar tek çarem sizsiniz nerde Sdn'nin eski Pc doktorları gelsin cevabıma derman olsun.
Sorunum şu elimde Xp 64 bit orjinal format Cd si var Pc' me format atacam ancak
sürücüleri yükledikten sonra biçimlendirme ekranına gelmeden mavi ekran hatası veriyor
disklerinizden birinde bozulma olabilir gibi bir hata CHKDSK /F KOMUTUNDAN BAHSEDİYOR.
Sanırım sorunum biosdan AHCI mi IDE mi bunlardan kaynaklanıyor bende bunlardan anlamıyorum
Boot table yapabiliyorum tuşa bas diyor sürücüleri yüklüyor tamammen bitiyor biçimlendirme ekranı gelmeden mavi ekran veriyor
Windows 7 de Windows 8de Vistada hata vermiyor gayet format atıla biliyor ama Xp de mavi ekran hatası veriyor
Başka xp 32 bit olsun 64 bit olsun denedim arkadaşların Pc'sinde çalışırken benim Pc de olmuyor Nolursunuz kafayı sıyırtcam artıkın yardım edin
önceden bir kere atmıştım xp Pc'ye oda entegreli idiydi onuda sevmedim Cdsinide kaybettim Orjinal xp Cdleri var ama sorunumdan yapamıyorum
Pcmin özelikleri şu
Ürün Kodu : Casper Nirvana CNC.2640-8M35P
İşlemci Cinsi : İntel® Corei7-2620M İşlemc
İşlemci Hızı : İşlemci Hızı 2.80 GHz, İntel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.40 GHz'e kadar, 4MB İntel® Akıllı Bellek
Wireless : İntel® Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n
İşletim Sistemi : Orjinal Windows7® Home Premium 64 BiT
Anakart : İntel® HM65 Chipset
Bellek : 8 GB DDR3 Bellek
Sabit Disk : 500 GB SATA Harddisk
Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia GT540M Optimus Ekran Kartı
Kamera : 1.3MP Web Camera
Optik Sürücü : DVD ± RW DUAL Combo
Bluetooth : Var
PCI-e Card : Yok
Kart Reader : Multi Card Reader
Usb 2.0 : 4X USB 2.0 Port
E-Sata : Yok
Ses Kartı : Onboard
Ağırlık (kg) : 2.5 Kg.
Ek Özellikler : HDMI, WiDi Enabled
Network Kartı : 10/100 Onboard Ethernet
Klavye : Türkçe Q
Pil : 8 Cell Batarya
Sorunum şu elimde Xp 64 bit orjinal format Cd si var Pc' me format atacam ancak
sürücüleri yükledikten sonra biçimlendirme ekranına gelmeden mavi ekran hatası veriyor
disklerinizden birinde bozulma olabilir gibi bir hata CHKDSK /F KOMUTUNDAN BAHSEDİYOR.
Sanırım sorunum biosdan AHCI mi IDE mi bunlardan kaynaklanıyor bende bunlardan anlamıyorum
Boot table yapabiliyorum tuşa bas diyor sürücüleri yüklüyor tamammen bitiyor biçimlendirme ekranı gelmeden mavi ekran veriyor
Windows 7 de Windows 8de Vistada hata vermiyor gayet format atıla biliyor ama Xp de mavi ekran hatası veriyor
Başka xp 32 bit olsun 64 bit olsun denedim arkadaşların Pc'sinde çalışırken benim Pc de olmuyor Nolursunuz kafayı sıyırtcam artıkın yardım edin
önceden bir kere atmıştım xp Pc'ye oda entegreli idiydi onuda sevmedim Cdsinide kaybettim Orjinal xp Cdleri var ama sorunumdan yapamıyorum
Pcmin özelikleri şu
Ürün Kodu : Casper Nirvana CNC.2640-8M35P
İşlemci Cinsi : İntel® Corei7-2620M İşlemc
İşlemci Hızı : İşlemci Hızı 2.80 GHz, İntel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.40 GHz'e kadar, 4MB İntel® Akıllı Bellek
Wireless : İntel® Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n
İşletim Sistemi : Orjinal Windows7® Home Premium 64 BiT
Anakart : İntel® HM65 Chipset
Bellek : 8 GB DDR3 Bellek
Sabit Disk : 500 GB SATA Harddisk
Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia GT540M Optimus Ekran Kartı
Kamera : 1.3MP Web Camera
Optik Sürücü : DVD ± RW DUAL Combo
Bluetooth : Var
PCI-e Card : Yok
Kart Reader : Multi Card Reader