Alican Doğu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Vista Kullananlar Memnun mu Onu Öğrenmek İstedim
Memnunum wındows 7'den![]()
Yanlışlıkla çok memnunumu işaretlemediniz değil mi?Vista kullanmış biri olarak, bende memnunum ama Windows 7'den.![]()
Ne kadar saçma bir yorum.Herhangi bir Linuxçu çağır bak baklım sana ne diyorvista xp nin makyaj görmüş hali
win 7 ise vistanın azıcık gelişmiş hali
vista xp nin makyaj görmüş hali
win 7 ise vistanın azıcık gelişmiş hali
Abi Haklısın Çocuğum Ben Daha 15 YaşındayımAlican kardeşim çocuk musun? Vista çıkalı kaç yıl oldu.Sadece kendi düşüncelerini değiştirmek için anket açılmaz ki yaa ....
---------- saat 17:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:54 eklenmişti ----------
Oyumda çok kötüye gitsin seni bir Windows 7 ye geçiremedik![]()
Ne kadar saçma bir yorum.Herhangi bir Linuxçu çağır bak baklım sana ne diyor![]()
![]()
![]()
benim linux cü olduğumu biliyorsun yani ama bilmediğin bişey daha var
oda ben şu an istemeyerek xp kullanıyorum çünkü görüntülü msn kullanan yakınlarım var onlar olmasa yada linux de görüntülü msn olsa hiç ama hiç winodw$ ta durmam
ya arkadaş yükledim yükleyeli virüslerle casus yazılımlarla disk parçalanmalarıyla türlü türlü program gereksinimleriyle uğraşıyorum
15 yaşında çocuk olduğunu kabul etmiyorsan ne diyeyim ben sanaAbi Haklısın Çocuğum Ben Daha 15 Yaşındayım
XP yanında kalsın.Kullan sen yinede Linux'uNe kadar saçma bir yorum.Herhangi bir Linuxçu çağır bak baklım sana ne diyor![]()
![]()
![]()
benim linux cü olduğumu biliyorsun yani ama bilmediğin bişey daha var
oda ben şu an istemeyerek xp kullanıyorum çünkü görüntülü msn kullanan yakınlarım var onlar olmasa yada linux de görüntülü msn olsa hiç ama hiç winodw$ ta durmam
ya arkadaş yükledim yükleyeli virüslerle casus yazılımlarla disk parçalanmalarıyla türlü türlü program gereksinimleriyle uğraşıyorum![]()
Mesele bu değil.Sen daha Vista ile XP nin farkının sadece görsellik olduğunu düşünecek kadar cahilsin....
ya arkadaş yükledim yükleyeli virüslerle casus yazılımlarla disk parçalanmalarıyla türlü türlü program gereksinimleriyle uğraşıyorum
ben modifiye xp yapıyorum nabeeeer
Şuan MAC,Linux ve Windows 'u aynı anda bir sistemde kullanmaktayım.Fakat aralarında en mükemmel Windows olduğu için forumda Windows'u savunuyorum...arkadaşım sende window$ cumusun linux cümüsün belli değil
bi bakıyorum linux tesin bi bakıyorum findos tasın
aho aho aho sen beni cahil sanıyorsun ama ben modifiye xp yapıyorum nabeeeer
Ne tip bir insansınyani yinede sen bile linux ü kaldırmıyorsun çünkü gerçek işletim sistemi ve freeedom budur
Evet Merve olduğu sürece ben bir gidip bir gelirim adamı fıtık eder çünkişimdi durup dururken niye bana sert konuşuyorsunki ben sana kötü bişey söylemedim
eğer benden bi şikayetin varsa şikayet butonu nerde biliyorsun
---------- saat 19:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:02 eklenmişti ----------
ayrıca bu forum asıl senin gibilere yazık oluyor bence gidecek biri varsa bu sen olmalısın
unutma bi ara banlıydın
yalan yok windows 7 sevemedim windows vista sp 2 sonra stabil ve çok iyi çalışıyor vista ya devam
xp ye veda
vista ya devam
win 7 ye erken (benim için tabi)
Abi Haklısın Çocuğum Ben Daha 15 Yaşındayım
Ne tip bir insansınAlican'a çocuk diyip geçtim.Sende mi çocuksun yoksa aklın mı çocuk aklı?
İlk önce foruma sor modifiye işletim sistemi yapamayan var mı diye birde XP yi yapıyorsunNlite ve eklentiler yeterli
Senin gibilere forumda yer yok ama benim yapacağım iş değil.
Not=Linux'ü değil Linux'u
Her işletim sisteminin kenidine ait özellikleri var.
Mac'i Photoshop için kullanıyorum.Performanslı çalışıyor MAC'te PS...
Linux'ta öylesine duruyor.Mac varken niye Linux olmasın...
Windows ise mükemmel olduğu için duruyor....
keyloger ile soruşturma masası
neden? adamın nedenini örenmesine ne gerek var ki macda hızlı çalıştığı için kullanıyorum demiş![]()