Windows vista ve windows 7'yi beraber kurmak

kristal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;

Bilgisayarımda C sürücüsünde windows vista yüklü d sürücüsüne de windows 7' yi kurmak istiyorum sizce böyle bir imkanım varmı? varsa da problem çıkarırmı? nasıl kurabilirim?
yardımlarınız için teşekkür ederim.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
evet var. windows 7 yi bir dvd ye at. ve bilgisayarı bu cd den boot et. ardından gereklı kurulumları yap. windows u nereye yuklemek ıstedıgını sorar. d yi sec. ve yukle.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar;

Bilgisayarımda C sürücüsünde windows vista yüklü d sürücüsüne de windows 7' yi kurmak istiyorum sizce böyle bir imkanım varmı? varsa da problem çıkarırmı?
yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kurabilirsin. Hiçbir problem olmaz. Ben 2 aydır bu şekilde kullanıyorum, sorun yok.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
En büyük dezavantajlarından bir tanesi her iki sistem için de ayrı ayrı antivirüs, bakım, kurulumlar vs. uzayıp giden işlemlerdir; zaman kaybıdır.
Tavsiyemizi soruyorsan, tek başına Windows 7 :)

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Evet Ben de Hem Windows 7 Hem de Windows Xp Kullanıyorum. Sorun yok :)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bende aynı şekilde C de vista var ana işletim sistemim.D de ise denemek amaçlı win7 var.hiçbir kasma veya herhang bir problem olmuyor..açılışta sana soruyor hangi işletim sistemi açılsın diyor, keyfine kalmış..bazı programları vista ile win7 ortak kullanıyor..hiçbir problem yok..harrdisk 500 gb olunca insan şöyle macos da yükleme istiyor =) belki ilerde yüklerim.macos orjinal yok ama..