Windows vista hesap türü değiştirme?-standart kullanıcı nasıl seçilir?

zacura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet Explorer'da bir arama sitesi başlangış sayfam olmuş ve değiştiremiyorum, "Bazı ayarlar sistem yöneticisi tarafından yönetilir." diyor.Denetim Masası>Kullanıcı Hesaplarında de Hesap türü olarak "Yönetici" sekmesi seçili ve "Standart Kullanıcı" olarak bunu değiştiremiyorum.Sanırım Standart Kullanıcı'yı seçersem iexplorer'da da başlangıç sayfamı google olarak düzeltebileceğim.Ya da sorun daha farklı, yardımcı olursanız çok sevinirim

şimdiden teşekkürler...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ondan olacağını zannetmiyorum.Çünkü Yönetici bütün haklara sahiptir.Muhtemelen İE'de anasayfayı değiştirmeyi kilitleyen virüs var.

Ekleme: Aşağıdaki dosyayı indirdikten sonra içindeki dosyayı çıkarıp çift tıkla.Karşına gelen uyarıya Evet'e tıkla.Şimdi İE'de anasayfayı değiştirmeyi denermisin_?

zacura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aga tarayıcı ne artı nasıl değiştirilebiliyor?

---------- 25-06-2010 saat 00:37 eklendi ---------- önceki mesaj 24-06-2010 saat 23:12 eklenmişti ----------

swatef harikasın, çok sagol, düzeldi..

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yalnız ufak bir hatırlatma bir kullanıcı hesabının standart kullanıcı haline getirilebilmesi için ilk önce yönetici olan farklı bir oturumdan giriş yapılması (örn. Administrator) gerekir. (Administrator kullanıcısına girmek için bilgisayarın açılışında F8 tuşuna basın ve çıkan menüden Güvenli Mod'u seçin. Oturum açma ekranı geldiğinde Administrator oturumuna girin.)

zacura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
swater senin verdiği şeyle oluyo eyvallah fakat bilgisayarı kapatıp açınca tekrar o virüslü aptal site açılıo..bu sefer ne yapmam gerekli kafayı yiycem?