Antika seviyesindeki eski laptopa ChromeOS kurmak istiyorum fakat EXT4 değil de FAT32 olduğundan "Your system repairing itself" hatasını veriyor. Linux üzerine geçmeden EXT4 biçiminde USB bellek hazırlayabilir miyim?
Windows üzerinden USB belleğinizi EXT4 dosyalama türünü çevirmek istiyorsanız Minitool Partition Wizard programını kullanıp USB belleğinizin dosyalama türünü değiştirebilirsiniz.Antika seviyesindeki eski laptopa ChromeOS kurmak istiyorum fakat EXT4 değil de FAT32 olduğundan "Your system repairing itself" hatasını veriyor. Linux üzerine geçmeden EXT4 biçiminde USB bellek hazırlayabilir miyim?
Windows üzerinden USB belleğinizi EXT4 dosyalama türünü çevirmek istiyorsanız Minitool Partition Wizard programını kullanıp USB belleğinizin dosyalama türünü değiştirebilirsiniz.
Peki "bootable" flag gidicek mi?Mini tool partition ile hazırlayabilirsin.
Anlamadım. Ben mint kullanmıyorum ki.Linux mint'i kurmak zorunda değilsin, işlemi linux mint'ten yaparsan daha sağlıklı olur, en azından chromeos'da linux (gentoo) kullanabilirsin
Yok açılırken komut satırında ext4 boot partition bulunamadı gibi bir hata veriyor. Onun için.Ext4 değilde ntfs olması gerekiyor sanırım benim anakartta da öyle ?.