9 Aralık 2020 #1 A alida26 Öğrenci Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon puanı 2 Puanları 3 Yaş 24 Arkadaşlar merhaba windows teams üzerinden yapılan derslerde sunucu moderatör, ip adresini görebilir mi ? (Dersi trollüyorlarda)
Arkadaşlar merhaba windows teams üzerinden yapılan derslerde sunucu moderatör, ip adresini görebilir mi ? (Dersi trollüyorlarda)
9 Aralık 2020 #2 A akamemish Öğrenci Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 14 Reaksiyon puanı 17 Puanları 3 Yaş 26 Kendim trollüyorum demiyorsun da
9 Aralık 2020 Konuyu başlatan #3 A alida26 Öğrenci Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon puanı 2 Puanları 3 Yaş 24 akamemish dedi ki: Kendim trollüyorum demiyorsun da Genişletmek için tıkla ... Yok ne trolliyecem işim gücüm yok onla mı uğrasacam.Bizim hoca ipden buluruz dedi merak ettim sadece öyle bir şey oluyor mu diye ?
akamemish dedi ki: Kendim trollüyorum demiyorsun da Genişletmek için tıkla ... Yok ne trolliyecem işim gücüm yok onla mı uğrasacam.Bizim hoca ipden buluruz dedi merak ettim sadece öyle bir şey oluyor mu diye ?