Windows sorunu

sezarstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim sorum olcak arkadaslar onceden windows ultimate yuklemısıtım sorunsuz kullandım. son zamanlar bıkac program yukledım ondan sonra acılırken windows ekranı gelınce kapanmaya basladı.windows 7 yı ındırıp yukledım kurdumm ve programları yukledıten sonra aynı sorun oldu. sizce programla mı ılgılı yoksa bılgısayarda mı sorun cvbınızı beklıyorum

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yapman gereşen ilk müdahale yüklemiş olduğun,şüphelendiğin program veya programlar onları kaldır,bu şekilde kullan baktın herşey yolunda programlarını tekrar kur ve bu seferde donanımlara müdahale et.Tek tek çıkart ama ekran kartı olabilir.önce başka bir ekran kartı dene bence bu şekilde kontrol etmen gerekli.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sen dağıtıyosun galiba, bana da alsana bitane

@sezarstar; senin olay muhtemelen yüklediğin uyumsuz bi programdan yada yüklediğin yaramaz bi programdan oluyo (: çünkü donanımsal olsaydı sorunun win7 yi yükledikten sonra olurdu problem, ama sen programları yükledikten sonra olmaya başladı yine demişsin. teker teker kur programları, özellikle şüpelendiğin programlardan sonra restart yap ki çalışıp çalışmadığını gör, herkesin kullandığı çok genel programlar değil de senin başkalarından farklı olarak kullandığın yazılımların üstünde durmanı tavsiye ederim