Windows Silmeden Mac Kurmak

B.Baggins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Windows PC'me Mac(hackintosh osx86 gibi) kurmak istiyorum fakat araştırmama rağmen Windows üzerine format atmak dışında bulamadım. Windows'u silmek istemiyorum. Çift işletim sistemli olması gerekiyor. Mümkün müdür?

B.Baggins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim işime yarar fakat videonun tamamını henüz izlemedim, vistayı formatlamam gerekmeyecek değil mi? Çünkü asıl derdim şu an Vista'daki dosyalarım.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Hayır. Vista'nız üzerinden Disk bölümlemesi yaptıkdan sonra mac için ayırdığınız alana Mac'i kurun.
Daha sonra vista dvdsini takıp videoda gösterildiği gibi komut satırına girip yazan kodları girin.
Ama dikkatli yapmalısınız. Kodları bir deftere not alın ve iyice oradaki gibi yapın. Yanlış bir şey dosyalarınızın kaybına ya da windows'u açamamanıza neden olabilir mi bilmiyorum ama olabilir belki de.

B.Baggins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu patched dediği mac dvdsi osx86 falan mı yoksa başka bir durum mu var? Çok sıktım sizi de ama kusuruma bakmazsınız umarım.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Patched MAC : PC'lere kurulmak üzere tasarlanmış bildiğimiz hackintosh.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
benim önerim 2. bir hdd ile bu macintosh işleri ile uğraşman , takarsın diski boot etmek istediğin diski seçer kullanırsın. diğer win diskini yanlış birşey yapıp pişman olma. rahat rahat uğraş çak yeniden kur.