Windows security center spy mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dejscr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dejscr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
spybot search&destroy programı ile makinemi taratırım.taratmam da windows security center ı spy olarak gördü ve problem olarak bana bildirdi.Bu nasıl bir anlayamadım.Böyle bir durum başına gelen varmı acaba ? Problemi düzelteyim mi yoksa öyle kalsın mı ?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Windows Security Center, bir virüs veya spy değil. Eğer Windows Güvenlik Merkezi'ni devre dışı bıraktıysanız, Spybot sizi bununla ilgili uyarıyor sadece. Yani şunu demek istiyor; "Windows Güvenlik Merkezi devre dışı bırakılmış, bunu etkinleştir".. Dikkate alınacak bir durum değil.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Windows Security Center, bir virüs veya spy değil. Eğer Windows Güvenlik Merkezi'ni devre dışı bıraktıysanız, Spybot sizi bununla ilgili uyarıyor sadece. Yani şunu demek istiyor; "Windows Güvenlik Merkezi devre dışı bırakılmış, bunu etkinleştir".. Dikkate alınacak bir durum değil.

birde virüs olarak casus yazılım var windows security center diye

ayrıntılı makale CHIP Online - Bir malware'in izlerini sürmeye ne dersiniz? - Sahte Windows Güvenlik Merkezi

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Benim Windows Güvenlik merkezim yok şahsen. Kökten çözüm. Ama ben Windows güvenlik merkezinin casus olduğuna inanmıyorum.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O değil ben orjinal Windows XP Pro cd'sini taktığımda Kaspersky Virüs alarmı vermişti :)