Windows Search 4.0 çıktı! İndirin!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
search_3_80.jpg

Windows Vista ve XP yüklü bilgisayarınızda, arama yaparken daha hızlı sonuç almak için Microsoft tarafından sessiz sedasız duyurulan bir yazılım var.

Windows işletim sistemlerinde daha hızlı arama yapmanızı sağlayan Windows Search 4.0, sessiz sedasız çıktı. Windows Update üzerinden de indirebileceğiniz bu yazılım, yüksek öncelikli olarak işaretlenmediğinden dolayı gözünüzden kaçması muhtemel. Oysa, bilgisayarınızda bir dosya ararken harcadığınız zamanın önemi tartışılmaz. Uzun süreler beklemek yerine hem bilgisayarınızı daha az yorarak diğer işlemlerinizi yapmaya devam edebilir hem de daha kısa zamanda aradığınız dosyaya ulaşabilirsiniz.

İndirin

windows-search-4.jpg

Yükleme işlemi biraz zaman alıyor.

Aşağıdaki bağlantılar üzerinden işletim sisteminize uygun olan yamayı yükleyin. Yükleme işlemi bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız.

:: Windows XP (32 Bit)
:: Windows XP (64 Bit)
:: Windows Vista (32 Bit)
:: Windows Vista (64 Bit)

:: Yazılım hakkında yardım almak ve deneyimlerinizi paylaşmak için bu başlık altında mesajınızı yazın.

Bilgi için: Microsoft Türkiye
Yazan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçenlerde kurmuştum arama sırasında çok faydası oluyor. Önizleme yapabilme özelliği de güzel ama sonradan bilgisayarım eski olduğu için kaldırdım. Sık arama yapanlara mutlaka öneririm.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arama olayında hiç bir zaman Microsoft beni memnun etmedi. Yıllarca dakikalar boyu arama sürelerini bekledik. En sonunda Avafind'la tanıştım. Avafind, Google gibi bir mantıkla çalışıyor. İlk kurulduğunda ve kurulduktan sonra belli aralıklarla bilgisayarda bulunan tüm dosyaları kendi veritabanına indeksliyor ve görev çubuğunda çalışmaya sürekli devam ediyor. Shift+ESC tuş kombinasyonu ile devreye giren Avafind arama yaparken aradığınız dosyanın listelenmesi maksimum 1 saniye sürüyor. Tavsiye ederim, gerçekten çok hızlı ve kullanışlı bir program.

http://forum.shiftdelete.net/yazili...turkce-yama-aradiginizi-bulamiyormusunuz.html

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
avafind vista uyumsuz ://

edit:

vista32bit lik kurulmadı
Sistem Gereksinimleri
Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows Server 2008; Windows Vista Service Pack 1

152cdqq.jpg

edit2: muhtemelen ben bunu daha önceden yüklemiştim :D o yüzden yapıyo böle. gerçi bulamadım yüklenmiş güncelleştirmeler listesinde

Son düzenleme:

localhost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu güncelleştirme XP'de bir cok programın çalışmasına engelleyici bir hata doğruyor. "NTdll.dll" dosyası üzerinden Winamp, Adobe programları gibi (benim gördüğüm) hatalar oluşturuyor ve programlar acilmiyor. Sistemde geri dönmüyor winamp reinstall'da yemiyor ne etcez bilmiyoruz güncelledik ama.