Windows Onarım (All-in-One)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Windows Onarım (All-in-One) Taşınabilir Windows Onarım ve taşınabilir sürümüdür. Bu sürüm bir USB flash sürücü gibi taşınabilir bir aygıttan programı kullanmanızı sağlar. Bu araç, bu tür güvenlik duvarı, dosya izin ve Windows Update sorun olarak bilgisayarınızla birlikte ortak sorunları onarım sağlayacak. Bu aracı kullanırken size onarım sürecini başlatmak ve başlamak istiyorum belirli düzeltmeleri seçebilirsiniz.

images

start-repairs-tab.jpg

step-1-tab.jpg

largeImg.png

Windows Onarım aşağıdaki görevleri gerçekleştirebilirsiniz:

Registry İzinler Sıfırla
Dosya İzinleri Sıfırla
Sistem Dosyaları Kayıt
WMI Onarma
Windows Güvenlik Duvarı onarma
Internet Explorer Onarma
MDAC ve MS Jet Onarma
Hosts Dosyası onarma
Enfeksiyonlar ile Set Politikaları çıkarın

Simgeler Onarma
Winsock ve DNS Önbellek onarma
Geçici dosyaları kaldırmak
Proxy Ayarları Onarım
Karışık Sistem Dosyaları göstermek
Windows Güncellemeleri Onarma
CD / DVD Eksik / Çalışmıyor Onarma

Merhaba arkadaşlar bu programın Paylaşma amacı yukardaki sırasıyla yazılan Sorunların yaşayan arkadaşların bu sorununları kolayca ve hızlı bir şekilde cözmelericin paylaştım hemen hemen herkes bu sorunları Bilgisayarında yaşamaktatır bizzat Windows Güncelleme sorunları yaşayanların olduğu gördüm bu kücük ve kulanışlı programın icindeki windows güncelleme onarma ile sorun ve sorunlarınızı cözersiniz.

[SUB]BURDAN İNDİR[/SUB]

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sabahtan belli uğraşıyorum 1 tık yok fare donuyo bilgisayar kafayı yedi olursa +++++ repppp sağol dua edicem sana :))))))))))))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Switch To problem ney kardeş ?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kardeşim sabahtan belli uğraşıyorum 1 tık yok fare donuyo bilgisayar kafayı yedi olursa +++++ repppp sağol dua edicem sana :))))))))))))

Tam olarak senin sorunu anlayamadım sadece güncellemelerden mi sorun yaşıyorsun yoksa sisteminde genel bir donma sorunumu var söylersen yardımcı olurum size.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
nerde veriyor o hatayı

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleştirme de Denetim Diyorum orda bekliyo bekliyo sonra Yapılandıramadı kod:80070002 hatası veriyo bi türlü bulamadım

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Switch dedim Switch bağlantı ilegili bir hata var diyor şu hata kotu gider sorun değil sen şu progmanı bir indir usb at resimdeki gibi tarama yap güncelleme sorunu gider

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usb :S usb ne alaka abi ben yükledim açtım next next dedim start yerine geldi start dedim sonra hiç birşey olmuyo Tıklıyosun mesela Switch to yazıyo bide Retry yazyıo 2 sinede tıkaldım hiç bir şey olmadı

System Restore diyo mesela Altadada Creating Restore Point...| yazıyo :S :S :S

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Actığın konuya bak

http://forum.shiftdelete.net/window...timate-guncellestirme-hatasi.html#post2991597

usb :S usb ne alaka abi ben yükledim açtım next next dedim start yerine geldi start dedim sonra hiç birşey olmuyo Tıklıyosun mesela Switch to yazıyo bide Retry yazyıo 2 sinede tıkaldım hiç bir şey olmadı

System Restore diyo mesela Altadada Creating Restore Point...| yazıyo :S :S :S

ekran gelince

start-repairs-tab.jpg

start repairs sececeksin sonra acılan pencerede tüm kutucuklar secili olacak ardından start basacaksın
tarama yapar ben şu an calıştırdım gayet normal calışıyor bir sorun yok programda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah rızası için yardım edin deli olacam ya bilgisayarımda güncelleştirmeler var yapmak istiyorm günceleştirmeleri denelte diyor denetliyorum sonra diyorki yenden başlat başltayıom basıyom yeniden başlatma butonuna açıldıktan sonra gene aynı şey hiç bir şey değişmiyor

ßaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi bana da bi yardım edermisin bilgisayrımda güncelleştirmeler var yapmak istiyorum güncelleştirmeleri denetle diyoa basıyom yeniden başlat diyo basıyom sonra yeniden başlıyo açıldık tan sonra gene aynı lütfen yardım edin