IThelp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Windows Onarım (All-in-One) Taşınabilir Windows Onarım ve taşınabilir sürümüdür. Bu sürüm bir USB flash sürücü gibi taşınabilir bir aygıttan programı kullanmanızı sağlar. Bu araç, bu tür güvenlik duvarı, dosya izin ve Windows Update sorun olarak bilgisayarınızla birlikte ortak sorunları onarım sağlayacak. Bu aracı kullanırken size onarım sürecini başlatmak ve başlamak istiyorum belirli düzeltmeleri seçebilirsiniz.
Windows Onarım aşağıdaki görevleri gerçekleştirebilirsiniz:
Registry İzinler Sıfırla
Dosya İzinleri Sıfırla
Sistem Dosyaları Kayıt
WMI Onarma
Windows Güvenlik Duvarı onarma
Internet Explorer Onarma
MDAC ve MS Jet Onarma
Hosts Dosyası onarma
Enfeksiyonlar ile Set Politikaları çıkarın
Simgeler Onarma
Winsock ve DNS Önbellek onarma
Geçici dosyaları kaldırmak
Proxy Ayarları Onarım
Karışık Sistem Dosyaları göstermek
Windows Güncellemeleri Onarma
CD / DVD Eksik / Çalışmıyor Onarma
Merhaba arkadaşlar bu programın Paylaşma amacı yukardaki sırasıyla yazılan Sorunların yaşayan arkadaşların bu sorununları kolayca ve hızlı bir şekilde cözmelericin paylaştım hemen hemen herkes bu sorunları Bilgisayarında yaşamaktatır bizzat Windows Güncelleme sorunları yaşayanların olduğu gördüm bu kücük ve kulanışlı programın icindeki windows güncelleme onarma ile sorun ve sorunlarınızı cözersiniz.
[SUB]BURDAN İNDİR[/SUB]

Windows Onarım aşağıdaki görevleri gerçekleştirebilirsiniz:
Registry İzinler Sıfırla
Dosya İzinleri Sıfırla
Sistem Dosyaları Kayıt
WMI Onarma
Windows Güvenlik Duvarı onarma
Internet Explorer Onarma
MDAC ve MS Jet Onarma
Hosts Dosyası onarma
Enfeksiyonlar ile Set Politikaları çıkarın
Simgeler Onarma
Winsock ve DNS Önbellek onarma
Geçici dosyaları kaldırmak
Proxy Ayarları Onarım
Karışık Sistem Dosyaları göstermek
Windows Güncellemeleri Onarma
CD / DVD Eksik / Çalışmıyor Onarma
Merhaba arkadaşlar bu programın Paylaşma amacı yukardaki sırasıyla yazılan Sorunların yaşayan arkadaşların bu sorununları kolayca ve hızlı bir şekilde cözmelericin paylaştım hemen hemen herkes bu sorunları Bilgisayarında yaşamaktatır bizzat Windows Güncelleme sorunları yaşayanların olduğu gördüm bu kücük ve kulanışlı programın icindeki windows güncelleme onarma ile sorun ve sorunlarınızı cözersiniz.
[SUB]BURDAN İNDİR[/SUB]