Windows Mac den çalındı iddiası

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ya arkadaşım microsoft'un aklına gelmeyeni mac yapar, microsoft alır kendine uyarlar.

Bunun neresinde çalma, adamlar kodlarını mı yayınlıyo da çalıyolar aklın yerinde mi senin ?

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Sonuçta bir gerçek var, ikiside çalışıyor. Biz ne yapıyoruz?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Konuları kişisel atışmalara çevirmeyelim!..

İkili konuşmak istiyorsak lütfen özel mesajı kullanalım. :)

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Ya arkadaşım microsoft'un aklına gelmeyeni mac yapar, microsoft alır kendine uyarlar.

Bunun neresinde çalma, adamlar kodlarını mı yayınlıyo da çalıyolar aklın yerinde mi senin ?

bu bilgiler sallama değil verilere dayanır

bill gates apple da çalıştığı zamanlarda aşırdığı kod ları daha sonra ortağı ile kurduğu şirkette kullanır ve windows doğar

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
ramboberk hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
ramboberk hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
vikipediye biografisini bile yayınlayabilirim ama pardus kullanıyordu en son. 2. sistem olarak da bazı nedenlerden dolayı kopya windows xp kurmuş.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
pirates of silicon valleyi izleyin derim en basitinden.aslında ramboberkin dedigi seylere katılıyorum ama su anda bilmem kac milyon kisi windows kullaniyorsa bill gatesin pazarlama stratejisinin ne kadar yerinde oldugu gosterilir calinti olsa bile bunu insanların kullanması super bi olay cunku o donemde apple cok mesur microsoft kucuk bir sirket sadece nerlerden nerelere tebrik etmek lazım.

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
vikipediye biografisini bile yayınlayabilirim ama pardus kullanıyordu en son. 2. sistem olarak da bazı nedenlerden dolayı kopya windows xp kurmuş.

bakıyorum çok dikkatlisin

normalde herhangi bi linux dağıtımı diyelim ikinci olarak öle öle bi xp

ama o da mecburiyetten yoksa ben bilirdim xp ye ne yapacağımı

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
konu ile alakali söylüyorum,calma diye birsey yoktur ,yani ben öyle algilamiyorum yani yapilan kopyacilik diyelim ,hic okulda kopye cekmedinizmi ,karnede iyi bir not aldiginizda hadi ordan kopyacimi diyorlar yoksa caldimi diyorlar,haticeye degil neticeye bakilmali , ben isterimki linuxdaki bütün özellikler windowsda olsun,ya windows kullanirken hep linuxdaki kolayligi ariyorum,eger su virtualbox tarzinda gercekten kurulum gibi bir sey olsa windows üstüne linux yüklerim oyunlarimi windowsda oynarim islemimi de linuxda yaparim :)ama cok kasiyor meret