Yüklenemiyor
Hata: 0x80040609
diyor kodu yazıyom onla da bulamıyom..
32 bit Win764-bit Windows 7'ye mi kuruyorsunuz?
32 bit Win7
Yüklenemiyor
Hata: 0x80040609
diyor kodu yazıyom onla da bulamıyom..
şimdilik en beğendiğim özellik kişiye özel ç.içi olabilme
Bu hata icin "Windows Guvenlik Duvarini etkinlestirdiginizden emin olun." Cozum olarak buna rastladim baska cozum yollari var mi bakayim.
Arayüz ve sosyal ağların güncel bilgilerinin aynı pencere içersinde verilmesi çok güzel. Fakat Rumuz kısmının kaldırılmış olması sadece alt rumuza yazı yazabilme özelliğinin verilmesi kötü olmuş. İlk rumuz msn'e kayıtlı olduğumuz adı ve soyadı alıyor.
ad ve şifreyi,ya ikisini bir kaydediyor veya unutuyor,bu durum hiç hoşuma gitmedi.bir iki sebep daha var,2009 a dönmek istiyorum,denetim masasından 2011'i kaldırdım ama 2009 u yüklemek için tlkladığımda daha üst versiyonu var diye yüklemiyor. lütfen bana bir yol.
Yanlış anlamışsınız isim bilgisi değiştiriliyor profil bilginden ismini değiştiriyorsun eskiden profil bilginde xxxx varken görün ad ile ismini yyyy yapıyordun karşıya yyyy görünüyordu ama profil bilginde xxxx duruyordu umarım anlatabilmişimdirO şekilde tanımadığınız kişi eklerse isimden tanımış olursunuz işte, küfür felan ederse ya da şikayet etmeniz gerekecek bişi olursa isim bilgisi elinizde olur. Tabi eski sürüm kullanıp ya da adres alırken ismi değiştirmezse, ve de konuyu yanlış anlamadıysam, yükleyemiyorum da..
kişisel iletide foto paylaşmayı yapabilen varmı?
Avatarinizin yanindaki uzun ince kutuya tiklayin Ekle:Fotograf seceneginden yukleyin sonra yine ayni yerde Paylas butonuna tiklayin
Telefon numarasını kaydettiren varmı?
Hotmail.com'da oturum acin.Sonra sms.live.com adresine gittiginizde karsiniza Telefon Ekle ekrani gelecek.Tel.numaranizi girin ve İleri tiklayin.Sonra telinize mesaj gelecek (dogrulama kodu) o kodu ilgili yere girin ve tekrar İleri'ye tiklayin son olarak Kaydete tikladiginizda tel. numaraniz hesabiniza ekleniyor.
Kurarken kaydettirdimde Ne faydası olacak? Hesap hacklendiğinde şifreyi telefona isteyebilecekmiyiz?
Kurarken kaydettirdimde Ne faydası olacak? Hesap hacklendiğinde şifreyi telefona isteyebilecekmiyiz?