Windows Live Messenger 2011 Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k4y4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yüklenemiyor
Hata: 0x80040609
diyor kodu yazıyom onla da bulamıyom..

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Xp İçin paket çıkarsa haber verin arkadaşlar... Birileri mutlaka paketler verir...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
şimdilik en beğendiğim özellik kişiye özel ç.içi olabilme

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
şimdilik en beğendiğim özellik kişiye özel ç.içi olabilme

o nasıl oluyo yaaa
pis.png
pis.png

hope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kişiye özel çevrimiçi özelliği, bildiğin engelleme-engeli kaldırma işlemi. Sadece adını değiştirmişler. Tabi bunu ayrı bir kategoride de göstermeleri iyi olmuş.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
engellediğin kişiye ç.içiyken yazamıyordun ve engellediğin kişi sana yazamıyordu
2si farklı şeyler

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Kötü tarafı Id ve Parola yı hatırlayı birleştirmişler

76714074.png

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arayüz ve sosyal ağların güncel bilgilerinin aynı pencere içersinde verilmesi çok güzel. Fakat Rumuz kısmının kaldırılmış olması sadece alt rumuza yazı yazabilme özelliğinin verilmesi kötü olmuş. İlk rumuz msn'e kayıtlı olduğumuz adı ve soyadı alıyor.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Arayüz ve sosyal ağların güncel bilgilerinin aynı pencere içersinde verilmesi çok güzel. Fakat Rumuz kısmının kaldırılmış olması sadece alt rumuza yazı yazabilme özelliğinin verilmesi kötü olmuş. İlk rumuz msn'e kayıtlı olduğumuz adı ve soyadı alıyor.

Evet önceki sürümde görünen ad diye istediğimizi yazıyorduk

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
O şekilde tanımadığınız kişi eklerse isimden tanımış olursunuz işte, küfür felan ederse ya da şikayet etmeniz gerekecek bişi olursa isim bilgisi elinizde olur. Tabi eski sürüm kullanıp ya da adres alırken ismi değiştirmezse, ve de konuyu yanlış anlamadıysam, yükleyemiyorum da..

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Telefon numarasını kaydettiren varmı?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ad ve şifreyi,ya ikisini bir kaydediyor veya unutuyor,bu durum hiç hoşuma gitmedi.bir iki sebep daha var,2009 a dönmek istiyorum,denetim masasından 2011'i kaldırdım ama 2009 u yüklemek için tlkladığımda daha üst versiyonu var diye yüklemiyor. lütfen bana bir yol.

sadece msn değil WL Installer ile gelen her şeyi kaldırman ardından makinene restart atman gerekiyor. ben de maili kalsın msn'i eskisine döndüriiim dedim ama olmadı. bu arada sadece windows Mail 2011 standalone installer yapabilirseniz süper olur ;)

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
O şekilde tanımadığınız kişi eklerse isimden tanımış olursunuz işte, küfür felan ederse ya da şikayet etmeniz gerekecek bişi olursa isim bilgisi elinizde olur. Tabi eski sürüm kullanıp ya da adres alırken ismi değiştirmezse, ve de konuyu yanlış anlamadıysam, yükleyemiyorum da..
Yanlış anlamışsınız isim bilgisi değiştiriliyor profil bilginden ismini değiştiriyorsun eskiden profil bilginde xxxx varken görün ad ile ismini yyyy yapıyordun karşıya yyyy görünüyordu ama profil bilginde xxxx duruyordu umarım anlatabilmişimdir

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
kişisel iletide foto paylaşmayı yapabilen varmı?

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Avatarinizin yanindaki uzun ince kutuya tiklayin Ekle:Fotograf seceneginden yukleyin sonra yine ayni yerde Paylas butonuna tiklayin

yok onu biliyorum. ama hata veriyor ve bir de karşıda bu nasıl gözüküyor. onu merak ettim. yeni msn kuran biri varsa eklesin msnden deneyelim :)

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Birden fazla kişi ile sohbet ettiğinizde kişiler aynı pencerede sekme ile ayrılmış hoş olmuş

livem.png

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Telefon numarasını kaydettiren varmı?

Hotmail.com'da oturum acin.Sonra sms.live.com adresine gittiginizde karsiniza Telefon Ekle ekrani gelecek.Tel.numaranizi girin ve İleri tiklayin.Sonra telinize mesaj gelecek (dogrulama kodu) o kodu ilgili yere girin ve tekrar İleri'ye tiklayin son olarak Kaydete tikladiginizda tel. numaraniz hesabiniza ekleniyor.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Hotmail.com'da oturum acin.Sonra sms.live.com adresine gittiginizde karsiniza Telefon Ekle ekrani gelecek.Tel.numaranizi girin ve İleri tiklayin.Sonra telinize mesaj gelecek (dogrulama kodu) o kodu ilgili yere girin ve tekrar İleri'ye tiklayin son olarak Kaydete tikladiginizda tel. numaraniz hesabiniza ekleniyor.

Kurarken kaydettirdimde Ne faydası olacak? Hesap hacklendiğinde şifreyi telefona isteyebilecekmiyiz?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kurarken kaydettirdimde Ne faydası olacak? Hesap hacklendiğinde şifreyi telefona isteyebilecekmiyiz?

evet telefonlada şifre değiştirme var. kurulumu yapınca gerekli bilgileri veriyor zaten. ayrıca bu benim kişisel bilgisayarım dersen msnin hacklense bile kişisel bilgisayarındanda şifreni değiştirebiliyorsun.

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Yaw bu nick niye değişmez ad soyad duruyo öle :huh:

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24

Evet ayrica soyle bir faydasi var diyelim internet cafeden gireceksiniz msne ama guvenli mi degil mi bilmiyorsunuz isiniz acil sifre girmek yerine tel.nize tek kullanimlik kod geliyor ve yalnizca o kodu girip guvenli bir sekilde msni aciyorsunuz.