Windows Live Messenger 2010 Video

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Microsoft, Windows Live Messenger servisine birçok özellik eklemiş durumda. HD kalitesinde Video sohbet ve video'lu mesaj bırakma bu özelliklerden sadece birkaçı.

Sosyal ağların patlama yaşadığı bu dönemde, Microsoft kullanıcılarının başka servislere gitmemesi için Live Messenger servisini güncelledi (Microsoft'dan Güvenlik Atılımları). 
Windows Live Messenger 2010'da, resim, video, video sohbet ve oyunlarının entegrasyonunda önemli değişiklikler yapıldı. Uygulamalarını genişleten Microsoft, bu servisi kullanan kişilere daha kolay bir erişim ve kullanım için kollarını sıvadı.
Bing ara motorunun bu serviste yer alması, multimedya içeriklerinin SkyDrive'da tutulması ve Microsoft'un da yatırımcılardan biri olan Facebook'ta sohbet pencerenin açılması yapılan yeniliklerden sadece birkaçı.

[SDNTV]http://video.shiftdelete.net/y/c9e634c02efb7c824559115f1ad44d13.flv[/SDNTV]

Windows Live Messenger 2010, birçok sosyal ağ ile haberleşebiliyor. Kullanıcıyı ilgilendiren bu ağlardaki mesajlar Hotmail sayesinde anında ulaştırılıyor. Dolaysıyla kullanıcılar, sosyal ağlardaki arkadaşlarının neler yaptığını anında öğrenebilecek (ICQ Satılıyor).
:: Windows Live Messenger'da ne gibi yeni fonksiyonlar eklenilmesini isterdiniz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Çoklu sesli konuşma eklense çok iyi olur Ventrilo yada TeamSpeak´deki Gibi Mesela Sorunsuz Olarak Tabi.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bayağa değiştirmişler. ..

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Gruba online/offline görünme özelliği süper olmuş. Plus bile yapmamıştı bunu. Aferin Microsoft :thumbup:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Xp'yi desteklemedikten sonra ne işime yarar.:)

mali1957

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle adam gibi kolay install edilecek ve her işletim sistemiyle kolayca çalışacak hale gelsin yeter.Ne bu yahu?msn messenger'i download edip xp ye yüklemeye kalkıyoruz onu indir bunu güncelle şunu yükle derken msn yi yüklemekten vazgeçiyoruz.valla şu an sadece bu zorluklar nedeniyle msn kullanmaktan vazgeçip aMSN denilen daha basit ve daha az kapris yapan bir program kullanmak zorunda kaldım.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Xp'yi desteklemedikten sonra ne işime yarar.:)

Valla Buna Daha Çok Sevindim Xp Kullananlar Messenger 7.0 Falan Kullansın Abi Böle Görsel Şeylere Falan Gerek Yok Hala Xp'yi Seçenlere Akıl Sır Erdiremiorm Firefox 2 Office 2003 Flan Kullanmaya Devam Edin Yenilige Açık Olmayın

SlayerNS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
belirli kişilere offline görünme olayı güzel olmuş, istek olarak mail atmıştım bunu microsoft'a..

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben indirmiştim, ama bazı sorunlar oldu...Mesela video paylaşımında. O yüzden kaldırdım. deneme betası yayınlansın deneyelim.