Windows live 2011 Sorunu

gb-sarin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows live 2011 i kurdum daha sonra programı sildim, başa bir sürümünü yükleyemiyorum. daha yeni bir sürüme sahipsiniz diyor.zap messenger kullanarak siliyorum ama sanırım tam olarak silinmiyor.Sistem hatası;program,wldlog.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor diyor.daha sonra aşağıdaki yolu izlemeye çalışıyorum ama başlattaki arama kutusuna C:\Program Files\Windows Live\installer\wlarp.exe yazıyorum ama C:\program' windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin yaziyor.Bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkından bilgisi olan var mı?Teşekkürler

WINDOWS VISTA:

1. Click on the Start button.
  2. Type C:\Program Files\Windows Live\installer\wlarp.exe on the Start Search box then press Enter.
  3. A new window will open. Select Uninstall and click on Continue.
  4. Select the Windows Live Program that you want to remove and click on Continue.
  5. Follow the on-screen instructions.

gb-sarin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabın için sağol ama ben söylediğin programı yükleyemiyorum hata oluşuyor.birkaç farlı yerden indirdim ama aynı şeyi söylüyor.C:\users\.....\appdata\local\temp\IXP000.TMP.Bildiğin farklı bir program var mı acaba?Sürekli olarak msn yüklüyorum ama wldlog.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan program başlatılamıyor diyor.format atacağım en sonunda

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174

gb-sarin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evowinds söylediğin sayfaya; http://www.filerepair.ca/DLL-EXE-downloads/w/wl/wldlog.dll-Download-File-wldlog.dll.html girdim ve sayfanın sağ tarafında windows 7 download wldlog.dll yazan kısımı açtım, uzun bir bekleyişin ardından şu siteye giriyor http://www.windows7recovery.com/category/File-Download.aspx?Error=CustomError. ancak burda wldlog.dll ile alakalı birşey göremiyorum gerçekten nasıl çözülecek anlamadım.

octavarium çözüm için yolladığın en son sayfaya baktım.evet orda yazan hataları alıyorum. ancak
Click Start, Run and type regsvr32 scrrun.dll
yaptığımda başka bir hata alıyorum scrrun.dll yüklendi,ancak DllRegisterServer çagrısı hata nedeniyle başarısız oldu yazıyor.yolladıgın sayfada yazan diger çözümler windows xp için.ben 7 kullanıyorum

gb-sarin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Söylediğiniz sayfada RegCure ve Regclean pro kullandım ancak tüm hataları onaramıyorlar ancak sınırlı sayıda.daha sonra msn yi açmayı denenim artık wldlog.dll eksik olduğundan değil UXCore.dll eksik olduğundan program başlayamıyor yazıyor.

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
O zaman size tavsiyem messengeri acmak yerine once Windowsu onarin.

yeditepe1977

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O yazilimi kullandiktan sonra wlarp.exe yolu ise yaramaz tabii ki hata vermesi normal.Windows Installer Cleanup Utility indirin.Yazilimi acin cikan listeden Windows Live ile baslayan tum girdileri secin ve Remove butonuna tiklayin.

http://majorgeeks.com/Windows_Installer_CleanUp_Utility_d4459.html

Arkadaşım çok teşekkürler ,bu programı kurarrak Windos live yazılı herşeyi işaretleyerek remove yaptım ve yaklaşık 1 aylık aradığımı senin mesajında buldum çok teşekkürler.2011 siliyor

yeditepe1977

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ,
Başlat - çalıştır'a appwiz.cl yada appdata yazın tıklayın, çıkan ekranda logal dosyasına tıklayın ve Windows live ile alakalı tüm dosyaları silin , bu şekilde kalkıyor essential 2011 ,ancak Vista ve Windows 7 kullancıları için kötü bir haber var.Bu kullanıcıların programlarını destekleyen essential 2011 malesef yani alt sürümlerini yüklebiliyorsunuz ama çalıştıramıyorsunuz.Hep üst sürüme yönlerdiriyor sizi,dikte ediliyor yani malesef durum bu