Arkadaşımın bilgisayarına virüs bulaşmış bana verdi . Bilgisayarı açtım ,ancak uzun zamandır virüslü artık hiçbir işlem yapılamıyor . Bilgisayarım,belgelerim, Diskler kısaca hiçbirşey gözükmüyor ve girilmiyor.Ben bilgisayara Windows 7 yuklemek için bootable usb-yi taktım. Normal adımları yaptım . Kurulum tamamlandı ve bilgisayar sistem tarafından yeniden başlatıldı ardından "Kurulum hizmetleri başlatılıyor" geldi ve ardından "Windows Yüklemeyi Tamamlayamadı. Bu bilgisayara windows yüklemek için yükleme işlemini tekrar başlatın" gibi bir uyarı çıktı. Halbuki bütün diski hem sildim,hem formatladım . Neyse Xp yi de denedim onda da mavi ekranda 0x0000007B hatası cıktı. Linux ı denedim kurulum başarıyla tamamlandı sıkıntı yok gibi. Windows 7 kurulumunda sıkıntı kurulumun tamamlanamaması.Xp de sıkıntı 0x0000007B hatası. Arkadaşım linux kullanamaz onun için windows yüklemem lazım. Yardımlarınızı bekliyorum .( NOT : iso dosyalarında veya usb bootablede sorun yok daha önce defalarca farklı bilgisayarlara yapıldı . ).